Start med din remonce. Rør sukker og smør sammen med vanilje til en ensartet masse.
Tænd nu ovnen på 180 grader varmluft.
Rul din butterdej ud, smør remonce på ⅔ af butterdejen (på den lange side).
Fold den del uden remonce henover halvdelen af den del med remonce. Fold derefter remoncedelen indover så du nu har tre lag butterdej med remonce imellem hvert lag. Pensel den øverste side først - fordel birkes udover siden og tryk det lidt ned i dejen. Vend din butterdej om og pensel derefter den nederste side. Fordel sesam udover denne side og tryk igen godt ned så de ikke falder af.
Find en bageplade og læg bagepapir herpå.
Skær dit butterdej ud i 8 stykker på den korte led.
Twist dine frøsnappere to gange og læg dem på bagepladen. Husk at have god afstand mellem dine frøsnappere.
Bag dem i ovnen i cirka 12-15 minutter til de er gennembagte og lysebrune.