Smør din donut maskine med lidt olie. Tænd din donut maskine så den kan nå at varme godt igennem.
Find to skåle frem. I den ene skål blandes alle de tørre ingredienser sammen (mel, bagepulver, salt og sukker).
Smelt dit smør. Hæld derefter mælk og æg ned til smøret og pisk det godt sammen.
Bland din væske sammen med dine tørre varer.
Fordel dejen i hullerne, det skal nå op til kanten og luk jernet sammen. Jeg vender dem efter 3 minutters tid, men det er ikke som sådan nødvendigt.
Steg dit parmaskinke sprødt på en pande. Steg sammentid dine æg på en anden pande.
Lad dine donuts køle lidt af, inden du skærer dem over på midten (som en bolle eller andet inden den skal smøres) Fyld den derefter med æg og parmaskinke. Du kan også sagtens putte noget avokado i - det var min plan indtil jeg fandt ud af at alle de 5 jeg havde, var brune indeni. Risikoen ved avokado.