Skær peberfrugt, løg og hvidløg til kødet i små stykker. Skær fetaosten i små stykker, hvis du ikke har købt den i tern.
Bland peberfrugt, krydderier, løg, hvidløg, fetaost og kød godt sammen og stil det på køl mens du fortsætter med punkt 3.
Gør kartoflerne klar. Vask dem grundigt og fjern eventuel jord og dårlige stykker. Skær kartoflen midt over, og i 4 stykker hvis de er for store.
Put godt kartoflerne i et fad med salt, peber, timian, oregano. Hak hvidløget og fordel det sammen med olie krydderierne på kartoflerne.
Rul butterdejen ud, læg farsen på midten, tryk farsen godt sammen til en pølse, fold butterdejen indover så den ligger dobbelt på toppen. Læg pakken i et fad. Rids toppen med en gaffel, pensel med æg og drys evt. Sesam og fint hakket persille på toppen.
Sæt fadene i ovnen 180 grader varmluft ca 30-40 minutter.
Lav taziki, bland græsk yougurt, revet agurk (dræn den lidt for væske, lad dog en del væske blive i agurken) og presset hvidløg. Smag til med salt og lidt olie.
Server indbagt græsk farsbrød med kartoflerne og rigeligt tzatziki.