Jeg har ofte bikset en omgang hjemmelavet skinkesalat sammen til en hurtig frokost. Skinke salat er en af de klassiske frokostretter der er nemmest at lave. Det tager et par minutter, og så har man en helt fantastisk frokost salat.
Ret Aftensmad, Forret, Frokost, frokost salater, Tapas
Køkken dansk
Antal 4personer
Equipment
Mini hakker
Ingredienser
300gramskinke(skinkestrimler eller skinketern)
2-3spsk mayonnaise
1bundtpurløg
1stykrødløg(størrelsesmæssigt skal du vælge et af de mindre)
Tilbehør
Brød
Sådan gør du
Start med at hakke din skinke i en mini hakker. Put det i en skål når du føler konsistensen er korrekt.
Hak dit rødløg fint i din mini hakker. Bland det sammen med din skinke.
Skær din purløg i mindre stykker. Jeg skar mine i stykker der var omkring 3-5 mm. Bland det meste af det sammen med din skinke og rødløg. Gem lidt af det til pynt hvis du har lyst.
Bland en spiseskefund mayonnaise i din skinkesalat afgangen. Rør det godt rundt. Pas på at der ikke kommer for meget i. Hellere lidt af gangen end at putte for meget i.
Når din skinkesalat er færdig servere du den på rugbrød, smørstegt brød eller på små toast som dem jeg har brugt. De kan købes i forskellige butikker, mine er fra Meny.