1-2dlfløde(eller endnu mere mælk, hvis du ikke er til fløde)
Tilsmagning
salt
peber
ketchup(giver lidt sødme og ekstra tomat)
boullionterning(en kvart af gangen ved behov)
Topping
purløg(hakket)
Sådan gør du
Kog din pasta.
Skær dine pølser i små skiver. Put dem op til pastaen de sidste 2 minutter, så de får lidt varme.
Hak dit løg.
Smelt smøret til sovsen i en anden gryde. Tilføj dine løg. Rør godt rundt. Tilsæt paprika og rør det godt sammen. Tilsæt derefter tomatpure. Varm det op inden du efterfølgende tilføjer mælk lidt af gangen.
Tilføj fløden og lav en jævning af mælk og mel. Tilføj den til sovsen og lad den varme godt op.
Smag sovsen til med masser af peber og lidt salt. Du kan desuden tilføje boullion og ketchup hvis du ønsker mere smag i sovsen.
Når din sovs er færdig og din pasta er færdige, skal pastaen og pølser drænes for vand inden sovsen tilføjes. Smag gerne til igen her med salt og peber inden din svensk pølseret med pasta serveres med purløg på toppen.
Keyword pasta, pastaret, pølser, sovs, Svensk pølseret