Hak alle grøntsagerne til dine frikadeller. Bland svinekød, grøntsager, æg og havregryn til en lind fars. Smag til med salt og peber. Stil din fars i køleskabet mens den trækker.
Skyld og skræl gulerødderne og skær i mundrette bider.
Skyld og skær broccoli og blomkål i buketter.
Skær din porre på langs, ikke helt igennem men ca halvt. Skyld godt langs bladende så alt jord kommer ud. Skær i skiver af ca 0.5-1 cm tykkelse.
Put grøntsagerne i en gryde med vand så det næsten dækker. Tilsæt en boullionterning og kog grøntsagerne næsten møre.
Tænd ovnen på 180 grader varmeluft.
Put grøntsagerne i et ovnfast fad og overhæld moneysovsen. Gem evt vandet til en nem gang grøntsagssuppe eller til sovs i fryseren.
Stil fadet i ovnen i ca. 20 minutter.
Steg dine frikadeller i lidt olie mens dine grøntsager er i ovnen.