Pulled chicken #hashtagmor
Udskriv

Pulled chicken opskrift

Helt igennem skøn pulled chicken opskrift der passer sig selv i ovnen. Det passer perfekt i pitabrød, burgers, tortilla pandekager eller på din salat.
Forb. tid15 min
Samlet tid2 t
Ret: Aftensmad, Forret, Frokost, Madpakke
Køkken: Amerikansk, dansk
Keyword: kylling
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 600 gram kylling bryst
  • 1 pose tacomix eller anden inspiration fra listen ovenfor
  • olie

Sådan gør du

  • Kyllingebrystet skæres i 4 stykker og ligges i et ovnfastfad med låg. Jeg bruger et fad fra tupperware - men man kan jo bruge et hvilket som helst fad med låg og alternativt, et almindeligt ildfastfad med et stykke sølvpapir hen over. Tilsæt olie og krydderi og bland godt sammen. Det er super fint hvis man har tid til at lade det stå og trække på køl 1 times tid.
  • Kyllingen puttes i ovnen ved 150 grader i ca. 2 timer - man kan tjekke om det er færdigt ved simpelthen at teste om kyllingen let skiller sig fra hinanden.
  • Kyllingen rives i små stykker med 2 gafler.
  • Jeg servere det gerne med fuldkorns tortillas, creamfresie, revet chedderost, majs, salat, agurk, løg og gulerødder - men kun fantasien sætter grænser.