Gør dine kartofler klar. Gør dem rene og vend dem i olie. Læg dem i et fad og drys krydderier på toppen (mængde efter præference). Dine kartofler skal i ovnen i 15 minutter hvis det er glas kartofler og 30 minutter hvis det er almindelige kartofler i små stykker. Begge dele ved 180 grader varmluft.
Gør både løg, persille og peberfrugt klar til dit kylling farsbrød. Bland hakket kylling, fint hakket løg, fint hakket persille og fint hakket peberfrugt sammen med et enkelt æg og lidt salt.
Form kødet til en aflang "rulle". Fordel dit serranoskinke på toppen. Sæt den ind i ovnen, 30 mintter ved 180 grader varmluft.
Når der er 5 minutter tilbage inden maden er færdig, skal du til at lave din sovs. Her starter du med at hakke alt din peberfrugt fint. Derefter smelter du din smøreost. Tilsæt din peberfrugt, lidt mælk og en halv boullionterning. Rør godt rundt og lad din sovs koge lidt ind. Jævn den eventuelt eller tilføj mere mælk for at få den rette konsistens. Smag til med salt.
Server nu dit kylling farsbrød med krydret kartofler, peberfrugt sovs og snack grønt.