Go Back
Ciabatta flutes med tun salat og cheddarost

Ciabatta flutes med tun salat og cheddarost

Super lækre sprøde ciabatta flutes med fyld af tun salat og masser af smeltet cheddarost.
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 10 min
Ret Aftensmad, Frokost, Hovedret, Snack
Køkken Amerikansk, dansk
Antal 4 sandwich

Ingredienser
  

  • 1 dåse tun
  • ½ rød løg (hakket)
  • 30 gram mozerellaost
  • 1 spsk cremefresie
  • salt
  • peber
  • 1 ciabatta flutes (de aflange)
  • olie
  • cheddarost i blok (mængde efter smag)

Sådan gør du
 

  • Skær dit ciabatta flute over på midten og derefter i 4 firkanter.
  • Smør lidt olie på alle 8 skiver.
  • Bland dit tun med cremefresie, mozerella og hakket rødløg. Krydre med salt og peber til du synes smagen er god.
  • Fordel dit tun på dine 4 bunde, læg dem på en bageplade. Læg også dine 4 toppe og fordel her cheddarosten - du vælger selv hvor meget der skal på.
  • Sæt pladen med dine ciabatta flutes i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 10 minutter, til osten er smeltet. Læg dem nu sammen og nyd dem varme og sprøde.
  • Server eventuelt salat til dine ciabatta flutes med tunsalat og cheddarost.
Keyword Cheddarost, ciabatta, flutes, ost, sandwich, tun