Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Kødboller af medister opskrift med bacon, tomatsovs og spaghetti.
Super lækre kødboller af medister opskrift med bacon omviklet kødboller, tomatsovs og spaghetti.
5
fra
2
stemmer
Udskriv
Pin Recipe
Ret
Hovedret
Køkken
dansk
Antal
4
personer
Ingredienser
250
gram
spaghetti
salt
olie
1
portion
tomatsovs
(købt eller hjemmelavet.)
1
medister
1
pakke
bacon
(skiver)
persille
evt.
revet mozerella
Sådan gør du
Skær din bacon over i 2 - jeg endte med 12 stykker.
Skær skindet af din medister - og del den over i små stykker. Der skal være lige så mange stykker som du har bacon.
Rul dine kødboller med et stykke bacon omkring.
Kog din spaghetti efter anvisningen på pakken.
Steg dine bacon kødboller på en pande med lidt olie. Vend dem løbende.
Varm din tomatsovs.
Server straks din spaghetti med frisk hakket persille, tomatsovs og dine kødboller på toppen.
Keyword
bacon, medister, spaghetti, tomatsovs