Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
tomat og oste brød - perfekt brød til suppe
Super lækkert og sprødt oste brød med tomater. Virkelig lækkert brød til suppe, tilbehør til tapas eller bare som en frokost snack.
5
fra 1 stemme
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid
5
minutter
min
Tilb. tid
15
minutter
min
Samlet tid
20
minutter
min
Ret
Forret, Hovedret, Snack, Tilbehør
Køkken
Italiensk
Antal
16
oste brød
Ingredienser
2
styks
chiabattabrød
(jeg køber bare de billige)
olie
(jeg brugte solsikke)
200
gram
mozerellaost
(revet)
oregano
1
bakke
små tomater
3
styks
mozzerellakugler
Sådan gør du
Skær dine brød over på midten, og del dem derefter i 4. Du har nu 2 x 8 firkanter.
Pensel dine brød med olie.
Fordel dit revet mozerellaost på brødene.
Drys godt med oregano.
Skær dine tomater i tynde skiver.
Fordel tomaten ovenpå osten.
Afslut med en skive af din mozerella kugle på hver.
Sæt dine ostebrød i en forvarmet ovn på 180 grader varmluft i 10 - 15 minutter.
Server dine brød - varme og sprøde.
Keyword
brød, ost, tomat