Go Back
Tomat og oste brød - perfekt brød til suppe eller tilbehør

tomat og oste brød - perfekt brød til suppe

Super lækkert og sprødt oste brød med tomater. Virkelig lækkert brød til suppe, tilbehør til tapas eller bare som en frokost snack.
Forb. tid 5 min
Tilb. tid 15 min
Samlet tid 20 min
Ret Forret, Hovedret, Snack, Tilbehør
Køkken Italiensk
Antal 16 oste brød

Ingredienser
  

  • 2 styks chiabattabrød (jeg køber bare de billige)
  • olie (jeg brugte solsikke)
  • 200 gram mozerellaost (revet)
  • oregano
  • 1 bakke små tomater
  • 3 styks mozzerellakugler

Sådan gør du
 

  • Skær dine brød over på midten, og del dem derefter i 4. Du har nu 2 x 8 firkanter.
  • Pensel dine brød med olie.
  • Fordel dit revet mozerellaost på brødene.
  • Drys godt med oregano.
  • Skær dine tomater i tynde skiver.
  • Fordel tomaten ovenpå osten.
  • Afslut med en skive af din mozerella kugle på hver.
  • Sæt dine ostebrød i en forvarmet ovn på 180 grader varmluft i 10 - 15 minutter.
  • Server dine brød - varme og sprøde.
Keyword brød, ost, tomat