Tomat og oste brød - perfekt brød til suppe eller tilbehør
Udskriv

tomat og oste brød - perfekt brød til suppe

Super lækkert og sprødt oste brød med tomater. Virkelig lækkert brød til suppe, tilbehør til tapas eller bare som en frokost snack.
Forb. tid5 min
Tilb. tid15 min
Samlet tid20 min
Ret: Forret, Hovedret, Snack, Tilbehør
Køkken: Italiensk
Keyword: brød, ost, tomat
Antal: 16 oste brød

Ingredienser

  • 2 styks chiabattabrød (jeg køber bare de billige)
  • olie (jeg brugte solsikke)
  • 200 gram mozerellaost (revet)
  • oregano
  • 1 bakke små tomater
  • 3 styks mozzerellakugler

Sådan gør du

  • Skær dine brød over på midten, og del dem derefter i 4. Du har nu 2 x 8 firkanter.
  • Pensel dine brød med olie.
  • Fordel dit revet mozerellaost på brødene.
  • Drys godt med oregano.
  • Skær dine tomater i tynde skiver.
  • Fordel tomaten ovenpå osten.
  • Afslut med en skive af din mozerella kugle på hver.
  • Sæt dine ostebrød i en forvarmet ovn på 180 grader varmluft i 10 - 15 minutter.
  • Server dine brød - varme og sprøde.