Eventuelt 100 gram mozzarellaost som topping(det er naturligvis valgfrit)
Tilbehør
grøntsager
Sådan gør du
Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver, gerne på et mandolinjern.
Pil hvidløg og hak det fint. Rens dine porrer og skær dem i tynde ringe.
Hæl mornaysovs og piskefløde i en gryde og tænd på lavt blus. Tilsæt hvidløg, porrer og krydderier og varm det op til kogepunktet.
Kartoflerne lægges i et ovnfast fad jævnt fordelt, og sovsen hældes over. Tilføj også din ost hvis du vil have det på.
Put bacon omkring din medister og læg den ovenpå flødekartoflerne.
Retten sættes i ovnen ved 200 graders varmeluft i omkring 1 time. Slangen vendes efter 30 minutter.
Jeg brugte rodfrugt fritter fra rema1000 - de skulle i ovnen de sidste 30 minutter af stegetiden - men du kan bruge hvilke som helst grøntsager til retten.