Jeg laver madplan hver uge og som noget nyt kommer de nu også på bloggen! I den forbinde er folk begyndt at efterspørge mine opskrifter – så de skal selvfølgelig klart herind også!
Prøv også min kyllingrulle med baconkartofler, opskriften finder du her.
Fredag og lørdag i denne uge spiste vi “kyllingerulle” med kartofler, grøntsager og bearnaisesovs. Jeg fandt egentligt på retten for længe siden, og vi har ofte spist det siden hen. Det er vildt nemt, fedtfattigt og lækkert!
Du kan også prøve mit fyldt græsk farsbrød – find opskriften her.
Ingredienser:
800 gram hakket kylling.
Salt, peber og oregano.
1 mozzerella ostekugle.
2/3 dele rød peberfrugt.
2 håndfulde frisk spinat.
1 pakke kalkun bacon.
Tilbehør:
Kartofler, valgfrie grøntsager, olie og bearnaisesovs.
Fremgangsmåde:
1. Kyllingen trykkes ud på et stykke bagepapir til en firkant.
2. Der drysses med salt, peber og oregano.
3. Mozzerellaosten og peberfrugten skæres i skiver.
4. Mozerellaosten ligges på midten af kyllingekødet.
5. Peberfrugt og spinat fordeles ovenpå osten.
6. Det rulles sammen og ligges i et ovnfast fad.
7. Kalkun bacon fordeles ovenpå.
8. Kartofler og grøntsager skylles og skæres i grove stykker.
9. Der overhæles med olie og krydderier og fadet beklædes med søvlpapir.
10. Begge dele skal i ovnen i ca 45 minutter ved 200 grader varmluft.
Din kyllingerulle serveres med bearnaisesovs. Velbekommen!
De varmeste blogger hilsner
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.
Du er som altid velkommen til at skrive en kommentar enten her, på facebook eller instagram hvis du har spørgsmål, ris eller ros. Jeg svare så snart jeg har tid.
[…] Vil du hellere prøve min standard kyllingrulle, så finder du opskriften lige her. […]