Super lette og lækre gulerodsboller med havregryn og hytteost. En omgang proteinrige boller der kan bruges som mættende sandwichbrød til madpakken, til morgenmaden eller som snack.
Proteinrige boller med havregryn og hytteost
Bollerne her er proteinrige da de indeholder massevis af hytteost. Derudover er der havregryn og gulerødder i bollerne hvilket også giver en skøn smag og konsistens på disse proteinrige boller. Jeg er kæmpe fan af nemme ting og disse boller ender ikke med at blive tørre i brødkurven. Jeg opbevarer dem i en pose på køl og her holdte de altså sig super fine i 3 dage indtil de var spist.
Jeg kan både anbefale at spise dem med hamburgerryg og ost som her men også at lave en velsmagende tunmousse eller lakserilette at putte i bollerne. Det smager skønt og passer godt til bollerne.
Mættende sandwichbrød til madpakken
Jeg brugte disse proteinrige boller som mættende sandwichbrød til madpakken både til mig, mand og børn med stor succes. De er et kæmpe hit og de tager ingen tid at lave! De skal dog bages længe nok – mine kunne sagtens have fået 5 minutter længere denne gang, og jeg smed dem også i ovnen igen efter billederne blev taget og bollerne smagt da de stadig var lidt ubagte i midten. Efterfølgende blev de dog helt perfekte.
Jeg havde tidligere set disse mættende sandwichbrød til madpakken rundt omkring på nettet og tænkte at dem ville jeg også prøve. Jeg tror at de fleste af os bliver inspireret rundt omkring.

Gulerodsboller med havregryn og hytteost
Ingredienser
- 500 gram hytteost
- 300 gram revet gulerødder
- 300 gram havregryn (blendet)
- 4 æg
- 1 tsk salt
- 1 spsk bagepulver
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
- Start med at blende dine havregryn til havremel. Riv dine gulerødder. Bland derefter havregryn, gulerødder, hytteost, æg, salt og bagepulver godt sammen.
- Når dejen er blandet godt sammen skal de sættes på en bageplade. Jeg fik 10 boller ud af min portion.
- Nu skal de bages i ovnen - omkring 20 minutter, hold øje og sørg for at de bliver godt brune så de er gennembagt og lækre.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Vil du følge med på mine sociale medier?
Det er rart at følge folk på de sociale medier, vi ved jo godt alle sammen, at man ikke i samme omfang får tjekket blogs, hvis man ikke bliver påmindet engang i mellem og inspireret til det. Hvis du gerne vil følge med hos mig, er jeg at finde flere steder. Første og fremmest er jeg at finde på min mere private instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent.
Jeg har også en instagram der kun er fyldt med madspam og opskrifter – hashtagmor_blog.
Du kan følge med på bloggens facebook, der ligger jeg link til alle nye indlæg og engang i mellem river jeg ældre opskrifter frem fra gemmerne. Disse gamle indlæg giver yderligere inspiration til mine skønne følgere derinde.
Jeg kan også følges på pinterest under navnet #hashtagmor der deler jeg en masse nye og ældre opskrifter. Kort sagt, så er jeg at finde på de fleste sociale medier. Nu er det bare at vælge din favorit.
Hvordan kan jeg kontaktes?
Du er altid velkommen til at skrive en kommentar på facebook, bloggen eller på instagram hvis du har et spørgsmål til mig, ris eller ros. Jeg lover at svare så snart jeg har tid.
Jeg er vild med når i deler jeres kreationer med link til mine opskrifter rundt omkring på de sociale medier. Det gør at mine mange opskrifter lettere kommer ud til flere madglade mennesker, der også kan nyde mine lækre og alt for lette opskrifter. Du må også meget gerne tagge mig på din instagram eller bruge mit hashtag #hashtagmor, på den måde ser jeg alle jeres lækkerier. Og til sidst – på forhånd, kæmpe, mega tusind tak for hjælpen!