Skær dine kartofler ud i tynde skiver, og kog dem let i vand med en boullion terning i.
Skær din peberfrugt og emmentaler ost i små stykker og bland det godt sammen med dit hakkekød. Tilsæt efter salt og peber til din fars, og sørg igen for at det er fordelt godt på kødet.
Skær dine porre og tomater i stykker og læg kartofler, porre, tomat og mornaysovs lag på lag i et fad. Afslut med tomat og gem lidt af din mornaysovs til toppen.
Tæl dine baconstykker og del dit kød i samme antal stykker. Mas det godt sammen og rul et stykke bacon om hvert mini farsbrød. Læg dine mini farsbrød på toppen af dit kartoffelfad og afslut med at fordele din mornaysovs rundt omkring dine mini farsbrød.
Sæt fadet i ovnen i ca. 30 minutter – 180 grader varmluft. Server din ret når dit bacon er godt stegt og dine mini farsbrød er gennemstegt.