Den lækreste cremet pasta med tomatsovs og kylling.

Tacodogs.

Mexicansk mad er bare altid mega fucking lækkert! Hotdogs er ret meget same story. I love it. Noglegange får man bare købt for mange hotdogbrød, og selvom hotdogs ER lækkert så kan det blive ensformigt for mange dage i streg med den traditionelle hotdog. Jeg tænkte derfor “hey, kan man ikke lave hotdogs på andre måder?” Og der kom mexicansk mad op i tankerne straks.

Tacodogs #hashtagmor.

Vil du ligesom andre familier også følge med i mine nemme madplaner? Så deler jeg en hver lørdag her på bloggen. Den seneste kan du lynhurtigt finde lige her.

Jeg lavede denne version med hakket oksekød og masser af tacospice. Det er fanme lækkert! Derudover smed jeg en røvfuld hjemmelavet guacamole, salat og masser af fintrevet cheddarost.

Tacodogs #hashtagmor.

Cheddarost er cheese made in heaven – prøv opskriften på min kylling i cheddarsovs med ovnkartofler, den findes her.

Min guacamole er med masser af advokado, tomat, løg, cremefresie og krydderier. Jeg smager den til med citron, fordi jeg selv synes det smager virkelig godt, men det er ikke alle der gør det, så du skal selvfølgelig bare lave den som du kan lide det. Gider jeg ikke for meget hakkearbejde, tilsmagning m.m. så kan jeg også godt finde på den lette version, en pose guacamolemix, 2 adcokadoer og lidt cremefresie… Men det må du ikke fortælle de andre madbloggere, hahaha! Ej jeg synes faktisk guacamolemixen er helt udemærket – det er selvfølgelig ikke “the real deal” men den er sgu ret lækker anyways.

Tacodogs #hashtagmor.

Får du også lyst til nachos? Så kan jeg anbefale denne variant (klik her).

Jeg bruger hjertesalat til disse tacodogs, fordi jeg synes de er mega lækre. Men du kan også sagtens bruge iceberg, spinat eller noget helt andet salat, what ever you like. Som tilbehør kan du overveje gnavegrønt eller en salat, alt efter dit grøntsagsbehov. Det kan også sagtens være en cheatday ret, som spises præcis som den er, fedtet og lækker.

Måske kunne man også smide lidt ristet løg on the top? Jeg har ikke forsøgt men nu jeg tænker over det, så kunne det faktisk være ret lækkert med den sprøde del til retten. Desuden kan du også både smide nogle sprøde friske agurker på toppen og rødløg i ringe.

Tacodogs #hashtagmor.

Mængde: 4 personer.
Tilberedningstid: 15 minutter.
Heraf arbejdstid: 15 minutter.

Ingredienser:
Tacokødsovs:
400 gram hakket oksekød.
1 pose tacospice.
1 dåse tomatpure.

Guacamole:
2 advokadoer.
50 gram tomater.
1/2 rødløg.
2 spsk cremefresie.
1 tsk stødt spidskommen.
Salt.
Peber.
evt. citron eller limesaft.

Derudover:
1 hjertesalat.
Frisk revet cheddarost.
Hotdog brød.

Fremgangsmåde:
1. Gennemsteg kødet, tilsæt tomatpure og krydder med tacospice.
2. Riv cheddarosten på den fine side af rivejernet.
3. Mos advokadoerne, hak tomat og løg. Bland delene godt sammen. Tilsæt spidskommen, cremefreise og smag til med salt, peber og evt. lidt ekstra spidskommen. Du kan med fordel tilsætte lidt friskpresset citronsaft eller lime. Stil dippen på køl mens du laver resten.
4. Sæt dine hotdogbrød i ovnen.
5. Hak salaten.
6. Fyld dine hotdogbrød med guacamole, tacokødsovs, salat og top med masser af revet cheddar.

Velbekomme!

De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.

Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den lækreste cremet pasta med tomatsovs og kylling.