Mashed sweet potato med stegt medister.

Stuvet kokos kål med kylling.

Kokosmælk er en af de ting vi altid har i køkkenskabet, for det smager jo helt fantastisk. Kokosmælk kan bringe mange retter til nye højder og jeg er vild med det!

Spidskål er en grøntsag som man ofte “glemmer” når man planlægger maden, eller det gør jeg ihvertfald – men jeg skal være bedre til at få den med, for det smager jo virkelig skønt.

Noglegange kan den der madfotografering være en smule udfordrende, når ens lille krapyl allerhelst vil have mad med det samme – og det forstår jeg jo godt, med den lækreste kylling – meeeen størstedelen af de billeder jeg har taget, ser sådan her ud. Ha ha ha!

Vil du gerne have frikadeller til retten, kan du finde min frikadelle opskrift her.

Jeg har her forsøgt mig med en lidt sundere version af stuvet kål, med et asistisk twist. Det gik mega godt. Man kan sagtens servere det med kylling frikadeller, karbonader eller hvad end hjertet begærer – jeg valgte kylling fordi det var hvad vi havde i fryseren.

Vil du hellere have fisk? Prøv mine tundeller, opskriften linker jeg til her.

Jeg serverede pasta som tilbehør til aftensmaden, det er nemlig altid et hit hos børnene.

2 voksne, 2 børn. Tilberedningstid: 20 minutter. Heraf arbejdstid: 20 minutter.

Ingredienser:
1 spsk  karry.
1 spidskål.
1 stor dåse kokosmælk.
Salt.
Evt. jævning.

Olie.
2-3 stykker kyllingbryst.
Salt, Peber, Spidskommen, Karry og paprika.

300 gram pasta.

Fremgangsmåde:
1. Skær dit spidskål ud i strimler.
2. Skær kyllingen ud i små stykker.
3. Læg pastaen i en gryde og tilsæt vand, kog efter anvisningen på pakken.
4. Tilsæt olie og krydderier på en pande og lad krydderiet stege en smule, tilsæt kyllingen og rør løbende rundt i kyllingen.
5. Tilsæt lidt olie og karry på en anden pande, steg det en smule og tilsæt spidskålet.
6. Når spidskålet er “faldet sammen” tilsættes kokosmælken og det koges let ind. Du kan jævne det lidt, hvis det er nødvendigt. Smag til med salt.
7. Din pasta serveres med kokoskål og kylling.

Velbekomme.

De varmeste blogger hilsner
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor

Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mashed sweet potato med stegt medister.