Risotto med crispy bacon.

Mashed sweet potato med stegt medister.

Menuen stod på søde kartofler onsdag aften, denne gang moste med et skønt lag topping. Jeg er vild med topping jo!

Egentligt kunne man sagtens servere noget mere til denne ret, en skøn risotto (opskrift her), ovnbagte kartofler, flødekartofler (opskrift her), almindelige kogte ris eller andre lækkerier – men jeg valgte den lette løsning, kun med en slags tilbehør.

Okay det lyder faktisk ikke ret lækkert – mashed sweet potatoes, men det smager fantastisk! Smagen af hvidløg og parmasan er så lækker sammen, det giver et crispy lag ovenpå de ellers bløde kartofler. Mums!

Vil du gerne inspireres endnu mere i brugen af de søde kartofler, har jeg endnu et foreslag her.

Jeg har tidligere serveret kyllingbryster til kartoflerne, men man kan også sagtens lave en god kødsovs som tilbehør, kun fantasien sætter grænser. Mine børn er vilde med medister – så det var altså det der kom på menuen denne gang.

Ingredienser:
2 store søde kartofler.
3 fed hvidløg.
4 gode spsk smør.
1 god håndfuld persille.
Parmasanost.

1 medisterpølse.
Olie.

Fremgangsmåde:
1. Skræl kartoflerne, skær dem i “flade” stykker på den korte led og kog dem indtil de er møre.
2. Tænd ovnen på 180 graders varmluft. Lav en hvidløgssmør af fint hakket hvidløg, smør og hakket persille.
3. Når dine kartofler kan moses tager du dem op af vandet og ligger på en bageplade beklædt med bagepapir.
4. Mos kartoflerne let.
5. Put lidt parmasanost på kartoflerne og put derefter en klat smør på toppen.
6. Sæt kartoflerne i ovnen 15-20 minutter mens du steger din medister på en pande.

Velbekomme.

De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.

 

Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Risotto med crispy bacon.