Budgetmadplan #2

Tortilliapizza med skinke.

Et hurtigt indlæg herfra – lige pt ligger jeg i soveværelset med pigerne, jeg elsker at ligge herinde om aften mens jeg skriver blogindlæg, retter tekster, gennemgår billeder m.m. bare lyden af deres rolige åndedræt er helt fantastisk! Lige om lidt ligger jeg mig til at sove – men først skal jeg skrive lidt på madplanen der udkommer på lørdag.

Igår delte jeg en budgetmadplan, hvis du ikke så den, kan den findes her.

Tortilliapizza er en af de retter vi engang i mellem bruger hvis maden skal være virkelig nem og hurtig, den kan laves ud af en hvilken som helst kødrest, eller udelukkende med grøntsager. Man kan nemlig lave tortilliapizzaer med alverdens fyld, og det er et hurtigt, lækkert og kaloriefattigt alternativ til den traditionelle pizzabund.

Der skal selvfølgelig ost på toppen men derudover kan man pynte den med alverdens grøntsager, dressing m.m. alt efter præferencer.

Jeg beregner normalt en pizza pr. person – og så kan man servere en let salat ved siden af, hvis pizzaen ikke er helt nok.

4 pizzaer – forberedelsestid: 15 minutter, heraf arbejdstid: 5 minutter.

Ingredienser:
4 tortillia pandekager.
200 gram skinkestrimler.
100 gram mozerellaost.
1/4 gul peberfrugt.
Thousend island dressing.
1/4 iceberg salat.

Fremgangsmåde:
1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
2. Læg de 4 tortilliapandekager på en bageplade med bagepapir.
3. Fordel først halvdelen af osten på de 4 pandekager, dernæst skinken og afslut med ost.
4. Sæt pizzaerne i ovnen ca 10 minutter til kanten er sprød og osten smeltet.
5. Skær imens grøntsagerne i små stykker og fordel dem udover pizzaerne lige inden de skal spises – hæld afslutningsvis dressing udover pizzaen.

Velbekomme.

De varmeste blogger hilsner
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.

Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Budgetmadplan #2