Tunfrikadeller med pasta og tomatsovs.

Pastasalat med kylling, bacon og hvidløgsost.

Herhjemme er vi helt vilde med pastasalat – det er nemt og så smager det jo også super lækkert. Efter min pastasalat med pikantost har jeg længe overvejet at lave en med hvidløgsost, men der er så meget mad og så lidt tid, så først nu er der altså blevet tid til at lave sådan en. Mums hvor var den bare lækker! Cremet og smagfuldt.

Hvis du hellere vil prøve min pikante pastasalat, kan du finde opskriften her.

Til aftensmad her i husstanden er der ofte rester – denne pastasalat var der så mange rester af, at Jesper kunne få en god portion med på madpakken 2 dage i streg, win win. Generelt spiser børnene ikke ret meget mad herhjemme – de spiser godt til frokost og så spiser de ofte et stykke frugt eller en portion havregryn eller rugfras når de kommer hjem fra vuggestuen, derfor er det sjældent ret meget de indtager til aftensmaden.

Har du lyst til en anerledes pastasalat? Pastasalat ala clubsandwich finder du her.

Jeg spurgte selvfølgelig Jesper hvordan kvaliteten af pastasalaten var, og selv på tredjedagen var der ingen nævneværdig forringelse af pastasalaten, det er dermed en pastasalat der er godt egnet som madpakkesalat.

Mangler du noget tilbehør til pastasalaten? Et lækkert luftigt brød med hvidløg og ostefyld kan anbefales – opskriften finder du her.

Pastasalater kan varieres i uendelighed – eksempelvis kan man udskifte kyllingen med skinkestrimler, kebab eller stegt hakket oksekød. Man kan desuden også udskifte grøntsagerne, tilføje edamamebønner, majs eller frisk hakket salat. Kun fantasien sætter grænser. Hvis du er mere til en gennemprøvet opskrift, så har jeg som altid herunder oplistet ingredienser og skrevet en udførlig guide. Spørg endelig hvis du er i tvivl om enten ingredienser, udførsel eller andet – dette kan du gøre i kommentarfeltet eller på min facebookside.

4 personer.
Forberedelsestid: 20 minutter.

Ingredienser:
250 gram pasta.
Salt.
150 gram bacon i tern.
200 gram kylling (jeg brugte forstegt kylling)
1/2 snackpeber.
2 dl ærter.
2 forårsløg.
1/2 agurk.
1/2 rødløg.
1 pakke buko hvidløgsost (de runde pakker)

Fremgangsmåde:
1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken i letsaltet vand. Smid ærter i det sidste minut hvis de er frosne.
2. Steg bacontern på en pande, tilsæt kyllingen.
3. Skær rødløg og peberfrugt i små tern.
4. Skær forårsløgene i ringe og agurkerne i strimler.
5. Køl pastaen ned i rigeligt koldt vand straks efter kogning.
6. Bland pasta, grøntsager, kød og hvidløgsosten i en skål.

Server pastasalaten som den er eller med brød on the side.

Velbekomme.

De varmeste blogger hilsner
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.

Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tunfrikadeller med pasta og tomatsovs.