Tacorolls med ramsløgsdip.

Tortilliapizza med tacofyld.

Disse skønne tortilliapizzaer lavede jeg i forbindelse med de tacorolls jeg lavede for nogle dage siden, jeg havde lavet alt for meget fyld (bare roligt, opskriften er justeret, så i ikke kommer til at lave alt for meget) og jeg havde derudover nogle pandekager tilbage, hvilket selvfølgelig ikke skulle gå til spilde, så tortilliapizzaer blev det altså til. 

Jeg kan anbefale at man laver tacorolls og disse pizzaer to dage op af hinanden, for hey, hvem elsker ikke nem mad?

Opskriften på tacorolls finder du her.

Man kan lave tortilliapizzaer med alverdens fyld, det tager ingen tid og er et hurtigt, lækkert og kaloriefattigt alternativ til den traditionelle pizzabund.

Der skal selvfølgelig ost på toppen men derudover kan man også pynte den med alverdens grøntsager, dressing m.m. alt efter præferencer.

Hvis du hellere vil nyde en traditionel pizza, så prøv min indbagte hvidløgspizza, den finder du her.

4 pizzaer – forberedelsestid: 30 minutter, heraf arbejdstid: 15 minutter.

Ingredienser:
4 tortillia pandekager.
Revet mozerella.

500 gram hakket oksekød.
1 rødløg.
1/2 rød peberfrugt.
1/2 grøn peberfrugt.
1 pose tacospice.
Salt.
Peber.

Salat, ærter, agurk, dressing og rødløg som topping.

Fremgangsmåde:

  1. Skær peberfrugt og løg i små tern.
  2. Steg kødet på en pande, når det er gennemstegt tilsættes krydderimix, grøntsager og smages der til med salt og peber.
  3. Læg tortilliapandekagerne på en bageplade, fordel kødet på dem og dernæst den revet ost på toppen.
  4. Bag dem i ovnen 5-10 minutter så osten er smeltet.
  5. Skær salat mens du venter.
  6. Fordel salat, agurk, løg og ærter på toppen. Afslut med lidt dressing.

Velbekomme.

De varmeste blogger hilsner

Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.

Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tacorolls med ramsløgsdip.