Pikante skinkepakker.

Tacorolls med ramsløgsdip.

Jeg har efterhånden lavet lidt forskellige rolls her på bloggen, men de smager også bare vildt godt, derudover er de nemme at tilberede, så whats not to like? Jeg er vild med tortilla pandekager generelt, men nogle gange kan den traditionelle variant også blive ret ensformig, så derfor er jeg glad for at kunne variere det, med lækkert fyldt og stegte tortillas.

photogrid_1526933633755

Hvis i gerne vil have den traditionelle, har jeg tidligere delt en opskrift på fyldte tortillia pandekager, den opskrift kan i finde her.

Disse ruller er både gode varme og kolde og Jesper er altid glad hvis han kan få et par stykker med i madpakken med en god salat.

photogrid_1526933516008

Jeg har denne gang lavet mine ruller lidt mere klassiske, nemlig med en god kødfuld ala mexico. Oksekødet er fyldt med rødløg og peberfrugt og krydderet med en tacoblanding fra rema1000. Min opskrift er på 6 ruller, men jeg laver ca 12, så er der nemlig også nogle stykker til madpakken eller frokosten dagen derpå.

photogrid_1526933601928

Disse taco rolls er et nemt indslag til en mexicansk buffet eller som en hurtig aftensmad – men de kan også nydes som en forret hvis man har mere lyst til det.

Jeg har tidligere delt en opskrift på sweet chili chicken rolls med jer, den opskrift kan i finde her.

photogrid_1526933685618

Vi spiste vores med en masse ærterbælge, Agnes var kæmpe fan af pil selv arbejdet, mens Ellie nærmest råbte “Liiie” .. for de der ikke kender Ellie, så betyder “liiie” altså ikke at hun kan lide noget, Ellies tonefald afgøre hendes lyst til noget bestemt. Altså betyder “li” at hun godt kan lide noget bestemt, mens “liiie” betyder at hun ikke kan lide det. Jeps, det er svært at blive klog på en 2 årig.

Min ramsløgs dip er med 3 forskellige slags løg, og jeg elsker den! Det er så lækkert. Kan i komme afsted med det, så lav den endelig på friske ramsløg, ellers er tørret også fine.

6 styks – forberedelsestid: 20 minutter – heraf arbejdstid: 20 minutter.

Ingredienser:
200 gram hakket oksekød.
1/2 rødløg.
1/4 rød peberfrugt.
1/4 grøn peberfrugt.
1/2 pose tacospice.
Salt.
Peber.

6 Tortilliapandekager, jeg brugte små med tomat.
Steges i smør.

Ramsløgsdip:
1,5 dl cremefresie.
0,5 dl mayo.
1 tsk hvidløgspulver.
1 tsk tørret ramsløg.
1/2 rødløg.

Fremgangsmåde:
1. Kødet gennemsteges på en pande, tilsæt hakket løg, hakket peberfrugt og tacospice, smag til med salt og peber.
2. Læg kødfyldet i en stribe ude i siden på en tortilliapandekage.
3. Fold først enderne indover og rul den derefter sammen, du ruller fra siden med fyldet.
4. Dine tacorolls skal steges let på en pande i lidt smør.
5. Mens du venter på at de bliver færdige, laves dippen. Bland alle ingredienser sammen. Husk at smage til med ramsløg og hvidløg for at få netop den smag du ønsker.

Dine rolls serveres med dippen som en snack, en let frokost eller sammen med en god salat som aftensmaden.

Velbekomme.

De varmeste blogger hilsner

Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.

Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pikante skinkepakker.