Cheeseburger rolls med big mac dip.

Amerikanske lakrids pandekager.

Pandekager, lakrids, weekend – whats not to like! Jeg ELSKER ferie, weekend og alle andre tidspunkter hvor tiden med mine piger er i højsæde. Jeg er vild med mit job – pigerne elsker deres vuggestue/ børnehave, men kunne jeg 100 % selv vælge, så var det tilbage til kødgryderne som hjemmegående husmor med mig.

photogrid_1525695044136

Mine husmor skills bliver til tider sat på prøve når jeg ekspermentere med nye retter til bloggen, og jeg elsker det virkelig. Vores pandekager om lørdagen tradition skal selvfølgelig også vedligeholdes og videreudvikles – så selvom det er fredag, blev det denne gang med en god del søde og bløde lakridser. Mums hvor var de bare lækre.

photogrid_1525695071838

Er du som Jesper mere til chokolade? Så linker jeg her til min kinder variant.

16 – 20 små pandekager.

 • 3 æg.
 • 1 tsk bagepulver.
 • 0,5 tsk vanilje (enten korn fra en stang eller vaniljepulver.)
 • 300 gram mel.
 • 3 dl mælk.
 • Topping/fyld: 2 gode håndfulde sød lakrids, jeg brugte panda lakrids.

Fremgangsmåde:

 1. Knæk de 3 æg ud og pisk dem godt sammen.
 2. Tilsæt mel, vanilje og bagepulver og rør det hele godt sammen.
 3. Tilsæt mælk lidt af gangen og sørg for at røre alle mel klumper ud.
 4. Hak toppingen og hæld det meste ned i pandekagedejen.
 5. Lad den hvile ca. 30 minutter i køleskabet.
 6. Steg pandekagerne i smør på en mellemvarm pande og vend dem når de er ved at være gennembagt.
 7. Når pandekagerne er lysebrune på begge sider og gennembagte lægges de i et tårn på en tallerken, hæld lidt ekstra topping udover.

Pandekagerne serveres nybagte, evt. med lidt lakridssovs, sirup, smør eller honning – eller bare som de er.

De varmeste blogger hilsner

Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.

Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cheeseburger rolls med big mac dip.