Pandekager med laks og dilddressing.

Cheeseburger rolls med big mac dip.

Jeg er vild med tortilla pandekager med fyld – men denne gang ville jeg gerne lave dem lidt mere snackagtige sammen tid med at de indeholder salat. Førhen har jeg lavet dem med det taco fyld, sweet chili chicken og med pizzafyld, men denne gang tænkte jeg at det kunne være lækkert med en anerledes version – derfor lavede jeg en cheeseburger version, for helt ærligt, jeg kender ikke ret mange der ikke kan lide cheeseburger.

photogrid_1526933191552

Jeg har tidligere delt min opskrift på cheeseburger pastasalat med jer, den faldt i god jord! Opskriften finder du her.

Jeg er vild med kombinationen af hakket oksekød, cheddarost og sprød tortilla pandekage – derfor er det er ikke første opskrift på tortilla rolls jeg deler med jer! Mine cheeseburger rolls kan både bruges som en let frokost, en snack til gæsterne eller aftensmad med en god salat – sidstnævnte var tilfældet hos os. De røg virkelig hurtigt, Agnes var stor fan, Ellie dog not so much, men man kan ikke vinde hver dag, så Ellie fik en rugbrødsmad.

photogrid_1526933234090

Salaten i mine cheeseburger rolls bliver selvfølgelig varm under tilberedningen, og hvis man ikke er vild med det, så kan man med fordel droppe salaten i dem. Vi spiste en skøn big mac dressing til retten, hvor vi ganske enkelt dyppede vores cheeseburgerrolls i dressingen, mums altså! Hvis man ønsker at gemme rester til dagen efter eller madpakken, vil jeg også anbefale at lave dem uden salat i – det bliver kedeligt.

photogrid_1526933060864

Vil du hellere have en almindelig cheeseburger – så kan jeg anbefale cheeseburger med cheeseburgerkebab, den opskrift får du her.

Hvis du bare venter i spænding på opskriften, så bare rolig, den kommer her og den er super nem og hurtig!

photogrid_1526933091812

8 styks. Forberedelsestid: 20 minutter. Heraf arbejdstid: 20 minutter.

Ingredienser:
200 gram hakket oksekød.
Salt.
Peber.

Salat.
Agurk.
Rødløg.
Cheddarost i skiver.

8 styks tortilliapandekager, jeg brugte små.
Steges i smør.

Big mac dip:
1,5 dl mayo.
0,5 dl sød sennep.
2 drueagurker.
1/2 rødløg.
1 tsk paprika.

Fremgangsmåde:
1. Kødet gennemsteges på en pande, smag til med salt og peber.
2. Hak salat, rødløg og agurk i små stykker.
3. Læg et stykke ost lidt ude i siden på en tortilliapandekage, put kød, salat, løg og agurk i en stribe ovenpå osten.
4. Fold først enderne indover og rul den derefter sammen, du ruller fra siden med fyldet.
5. Dine cheeseburger rolls skal steges let på en pande i lidt smør.
6. Mens du venter på at de bliver færdige, laves dressingen. Skær drueagurker og rødløg i små bider og bland dem sammen med de andre ingredienser til big mac dippen. Husk at smage til – måske vil du gerne have mere paprika i? Hold dig ikke tilbage.

Dine rolls serveres med dippen som en snack, en let frokost eller sammen med en god salat som aftensmaden.

photogrid_1526933385566

Velbekomme.

De varmeste blogger hilsner

Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.

Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pandekager med laks og dilddressing.