Bacontwisters.

Den lækreste lakridsis med intens smag.

De af jer der har fulgt med på bloggen hele tiden, ved nok allerede at jeg har en stor forkærlighed for lakrids. Jeg har blandt andet delt min favorit opskrift på de ultimative lakridsbrud med jer, og den opskrift kan du finde her, hvis du ligesom jeg er lidt af en lakridselsker.

photogrid_1526932352554

Lakridsis er en af mine favoritis, jeg har altid elsket superflyer varianten og efter den er taget af market, har jeg ledt efter den perfekte lakridsis. Denne variant smager ikke som superflyer isen, men den er virkelig lækker og cremet. Mums! Jeg har prøvet at lave den på flere måder – men denne variant med bolcher som primær smagsgiver er super lækker. Vælg dine favorit lakridsbolcher og lad magien ske. Jeg brugte nogle lakridsugler jeg fandt som et spottilbud i Netto – men de smager lidt hen ad tyrkisk peber, hvilket er mine favoritter indenfor lakridsbolcher varianterne.

photogrid_1526932298031

Isen tager ingen tid at lave og den holder sig cremet og lækker i flere måneder. Min is har jeg faktisk haft i fryseren i hele 4 måneder før jeg fik den smagt – jeg havde nemlig besluttet at jeg først måtte smage isen når jeg var klar til at tage billeder af den, og det skete først for et par uger siden. Min tålmodighed blev dermed sat på lidt af en prøve, men da jeg endelig fik den smagt var jeg så vild med den, at det var svært at stoppe med at spise igen. hahah!

photogrid_1526932396756

Nu til den nemmeste is opskrift, som kan varieres i uendeligheder, den er både smuk at se på, intens og lækker! Jeg pyntede den med lidt flødeskum og lakridsstykker, men det bestemmer man jo helt selv.

Vil du hellere have en anden is? Så har jeg lavet denne børnevenlige opskrift på is.

Ingredienser:

  • ½ l piskefløde
  • Korn fra en vanillestang
  • 1 dåse kondenseret mælk
  • 100 gram stærke lakridsbolcher.
  • 2-3 spsk lakridspulver, jeg brugte Johan Bulows version.

Tilberedning:

1. Hæld den kondenserede mælk i en skål sammen med vanillekornene.

2. Pisk godt igennem, så vaniljen fordeler sig i den kondenseret mælk.

3. hak bolcherne i en minihakker til meget små stykker og tilsæt bolcher og lakridspulver til den kondenseret mælk.

4. Pisk fløden stiv og bland forsigtigt med den kondenserede mælk indtil du får en jævn masse.

5. Hæld det i en fryseegnet plastboks og stil isen i fryseren i 5-7 timer.

Nyd din is alene eller brug den til en lækker dessert, eventuelt i pandekager med jordbær på toppen eller som dyppelse til en omgang lune spanskrør.

Velbekomme.

Jeg er at finde på instagram og facebook, hvor du er velkommen til at følge med hvis du altid vil opdateres omkring nye indlæg og billeder af vores hverdag.

De varmeste blogger hilsner

Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bacontwisters.