Pikant kylling og kartoffelsalat med Pesto.

Pizzarolls med purløgsdip.

Jeg elsker nem mad, jeg elsker også mad som smager lækkert trods nemheden. Dette er en af de retter. Jeg finder ofte nogle rester i mit køleskab som jeg benytter til at eksperimentere og i dette tilfælde havde jeg pepperoni som rester efter min pizzatærte (opskriften kan du finde her). Hvad giver mere mening end blot at smide de mini pepperoni i en ny og lækker ret?

photogrid_1526589308238

Det er en perfekt velkomstsnack til en dag med gæster, du kan nemlig forberede dem i forvejen og ligge dem på køl med bagepapir i mellem. Derefter skal de blot steges når gæsterne kommer. Du kan også lave dem helt færdige og blot varme dem i ovnen inden servering.

photogrid_1526589421923

Jeg har tidligere lagt en opskrift på bloggen på en roll med sweet chili chicken, mums! Den kan i finde her.

Purløgsdippen er vildt lækker hvis man spørger mig, jeg bruger den ofte, også til nachos og andre lækkerier. Jeg bruger helst friske purløg, men man kan også sagtens bruge de tørrede. Når det gælder dips bruger jeg faktisk oftest tørrede krydderier – løgpulver og hvidløgspulver synes jeg personligt er bedre i dips end den friske variant, men det er helt sikkert et holdningsspørgsmål, og man kan jo selvfølgelig gøre begge dele.

photogrid_1526589210419

photogrid_1526589373243

8 styks.

Ingredienser:

Pepperoni.
Revet mozerellaost.
Oregano.
Tomatsovs (evt. på glas)
Tortilliapandekager, jeg brugte små med tomatsmag.

Steges i smør.

Purløgsdip:
1,5 dl cremefresie.
0,5 dl mayo.
1 tsk hvidløgspulver.
1 tsk paprika.
1 håndfuld frisk purløg.

Fremgangsmåde:
1. læg fyldet (pepperoni, mozerella og tomatsovs) i en stribe ude i siden på en tortillia pandekage, drys med oregano ovenpå.
2. Fold først enderne indover og rul den derefter sammen, du ruller fra siden med fyldet.
3. Dine pizza rolls skal steges let på en pande i lidt smør.
4. Mens du venter på at de bliver færdige, laves dippen. Hak dine purløg og bland alle ingredienser sammen. Husk at smage til.

Dine rolls serveres med dippen som en snack, en let frokost eller sammen med en god salat som aftensmaden.

Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.

Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pikant kylling og kartoffelsalat med Pesto.