Lækker fudge brownie med karamel.

Pastasalat med varmtrøget laks.

Jeg elsker en god pastasalat. Det er nem mad og let at bikse sammen her i sommervarmen. Pastasalat er derudover en billig ret i sig selv – det gør det mere lovligt at spise store mængder af den mega lækre men forholdsvis dyre varmtrøget laks on the side. Yummi!

photogrid_1526328189031

Pastasalaten her er egentligt blot en helt basically standart pastasalat, men den kan piftes op på alle mulige måder. Ændre grøntsagerne, tilsæt smuldret fetaost, drys nogle ristet kikærter eller solsikke kerner på toppen, smid lidt dressing på pastaen eller en klat aioli på laksen.

photogrid_1526328290046

Vil du hellere have en cheeseburger pastasalat, kan du finde den opskrift her.

Jeg overvejede om det overhovedet var nødvendigt med en opskrift på denne ultra nemme pastasalat, men blev enig med mig selv om at inspiration altid er godt, so here it goes!

photogrid_1526328228321

Min pikante pastasalat er også mega lækker, find den opskrift her.

4 personer – forberedelsestid: 20 minutter – heraf arbejdstid: 10 minutter.

Ingredienser:

350 gram pasta.
Vand.
Salt.
Olie.
100 gram ærter.
En lille dåse majs.
1/4 salathoved.
100 gram edamamebønner.
300 gram varmtrøget laks.
Evt. Dressing.

Fremgangsmåde:
1. Sæt pastaerne over og koge efter anvisningerne på pakken – tilsæt salt og olie til vandet.
2. Tø ærterne og edamamebønnerne op.
3. Skær salat i små fine tern.
4.Hæld koldt vandt udover pastaen for at køle det.
5. Bland den afkølet pasta, salat, edamamebønner, ærter og majs i en skål.
7. Serveres straks med varmtrøget laks on the side og dressing på toppen, hvis man har lyst til det.

Velbekomme.

De varmeste blogger hilsner
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.

2 kommentarer

 • Pernille

  Lægger du seriøst en opskrift op på pastasalat…? Det er jo noget, alle kan lave og endda uden en opskrift 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hashtagmor

   Hej Pernille. Tak for din besked. Som du kan se, så ja.
   Primært fordi jeg jo laver madplaner hver uge hvor det giver mening at have opskrifter på alle retter i løbet af ugen. Jeg laver indkøbsliste og dermed skal folk kunne se hvor meget jeg bruger til hver ret. Derudover fordi jeg primært har fokus på let mad. Jeg har også en opskrift på pasta/kødsovs som også er en ret “alle” kan lave uden opskift. Min blog er en inspirationskilde og noglegange er det rart at blive mindet om de ting man kan spise til noget bestemt kød her en varmtrøget laks. Jeg er ked af at du ikke synes om indholdet, men man kan jo ikke finde alle opskrifter lige interessante og som jeg skriver i indlægget så var jeg også i tvivl om jeg overhovedet skulle ligge den op, men grundet ovenstående valgte jeg at ligge den op.

   Med venlig hilsen
   Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker fudge brownie med karamel.