Koldskål med ristede havregryn og bær.

Amerikanske kinder pandekager.

Når det er weekend så skal man altså have pandekager til morgenmad mindst en af dagene. Pandekager er nemlig mega lækre og hyggelige at spise sådan en lørdag morgen. I dag lavede jeg dem lidt anerledes end vi plejer – jeg inkorporerede nemlig Jespers favorit ingrediens: kinder chokolade. photogrid_1525694819023

Mere morgenmadsinspiration? Tjek dette indlæg ud.

Wauw de blev gode. Jeg er sikker på at det ikke er sidste gang jeg bliver bedt om at bage de pandekager.

photogrid_1525694852205

Er du mere til sund morgenmad? Så har jeg tidligere lagt en opskrift på monster smoothie bowl ind på bloggen, find den her. 

16 – 20 små pandekager.

Ingredienser:

  • 3 æg.
  • 1 tsk bagepulver.
  • 0,5 tsk vanilje (enten korn fra en stang eller vaniljepulver.)
  • 300 gram mel.
  • 3 dl mælk.
  • Topping: 5 kinder riegel.

Fremgangsmåde:

  1. Knæk de 3 æg ud og pisk dem godt sammen.
  2. Tilsæt mel, vanilje og bagepulver og rør sammen.
  3. Tilsæt mælk lidt af gangen og sørg for at røre alle mel klumper ud.
  4. Hak toppingen og hæld det meste ned i pandekagedejen.
  5. Lad den hvile ca. 30 minutter i køleskabet.
  6. Steg pandekagerne i smør på en mellemvarm pande og vend dem når de er ved at være gennembagt.
  7. Når pandekagerne er lysebrune på begge sider og gennembagte lægges de i et tårn på en tallerken, hæld lidt ekstra topping udover.

Pandekagerne serveres nybagte, evt. med lidt sirup, smør eller honning – eller bare som de er.

Velbekomme.

De varmeste blogger hilsner

Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koldskål med ristede havregryn og bær.