Spicy chicken rolls med sweet chili sovs.

Rejer ala creme med nachos.

Vi var til konfimation i sidste weekend hvor vi fik den lækreste forret med nachos, rejer og cremefresie, den ret har jeg fundet inspiration i da weekendens frokost skulle tilberedes. Min version er dog nærmere en rejesalat på en bund af ostecreme og med nachos fyldt med smeltet ost på toppen, mums altså!

photogrid_1525681132013

Jeg elsker bare nachos og da jeg smagte retten i sidste weekend viste jeg bare at jeg også skulle forsøge mig med en lignende variant. Jeg er dog også mega fan af ost, så mine nachos skulle være med ost på toppen, og det klædte retten helt vildt. Den variant vi fik i søndags var med tomat, løg, peberfrugt og forårsløg på toppen, og selvom det smagte super godt så tænkte jeg at det ville smage endnu bedre med en form for salat på toppen, derfor fyldte jeg mit fad med icebergsalat, rødløg og tomat, et valg jeg på ingen måde fortryder.

photogrid_1525681034614

Agnes smagte også disse nachos og hun synes også at det smagte super lækkert. Efter lidt tid måtte hun dog opgive “moooar jeg er helt mæt!” men det er nu ret forståeligt – hun havde nemlig inden da spist virkelig meget rugbrød.

Hvis du hellere vil have en traditionel portion nachos så kan du finde min opskrift på nachos med salsa pulled chicken med purløgs/paprika dressing.

Denne portion er passende til 2-3 personer, men hvis man ønsker det kan man med fordel åbne et glas salsa og dyppe i det også, det gjorde Jesper, for ingen nachos uden salsa hvis man spørger ham.

photogrid_1525680996837

Disse nachos er både super gode som frokost, en tapas ret eller som aftensmad. Hvis den bruges som aftensmad vil jeg dog anbefale en reel salat ved siden af, bare så man har lidt ekstra fyld til maven.  Salaten kunne bare bestå af iceberg salat, tomat, agurk, majs og rødløg – lidt som ostecremen i fadet er loadet med, men blot uden ost og cremen.

Nu til den ultra nemme og lækre opskrift.

Ingredienser:

 • 250 gram cremefresie.
 • 125 gram smøreost (jeg brugte philidelpia.)
 • 100 gram mozerellaost.
 • 100 gram cheddarost
 • 1/2 rødløg.
 • 1 tomat.
 • 1/4 iceberg salat hoved.
 • 200 gram rejer.
 • 1 pose nachos chips.
 • 100 gram mozerellaost.
 • 100 gram cheddarost.

Fremgangsmåde:

 1. Bland cremefresie, smøreost og 80 gram mozerellaost godt sammen og læg det i bunden af et fad.
 2. Put 100 gram cheddarost ovenpå ostecremen og fordel derefter rejerne ovenpå.
 3. Hak salat, tomat og løg – fordel det på toppen af fadet. Smid de sidste 20 gram mozerellaost på toppen af dit cremefad.
 4. Put dine chips i et fad og sæt det i ovnen eller microovnen med 100 gram mozerellaost og 100 gram cheddarost på toppen. Det skal være i ovenen indtil osten er smeltet.

Velbekomme!

Jeg er at finde på instagram og facebook, hvor du er velkommen til at følge med.

De varmeste blogger hilsner

Michelle Elbæk Jensen.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spicy chicken rolls med sweet chili sovs.