Tacobowl med pulled salsa chicken.

Kyllingerulle med baconkartofler.

Den her ret er en sikker vinder, jeg har ofte lavet kyllingerulle og der er da også lidt forskellige varianter her på bloggen, du kan eksempelvis prøve denne version, eller en kyllingerulle med ostegratineret grøntsager. Mums!

photogrid_1524569178516

Jeg lavede mandag aften en kyllingerulle ud af hakket kyllingekød, da jeg havde noget i fryseren der trængte til at blive brugt. Derudover var mit køleskab fyldt med bacon, små ostekugler og spinat – så det fik både min kyllingerulle og mine kartofler selskab af i ovnen.

photogrid_1524569203186

Jeg fyldte kyllingerullen med ostekuglerne, spinat, rødløg og dryssede med salt og peber – derefter rulles den sammen og forklædes i rigelige mængder bacon.

photogrid_1524569221232

Min kartofler er blot små fantastiske øko kartofler fra Rema1000, det eneste man skal gøre med dem er at skylle dem, selvom de ser så rene ud af det måske ikke engang er nødvendigt, så er det alligevel en rigtig godt ide. Efterfølgende blev de drysset med salt, overhældt med olie og 100 gram bacon i tern + en bøtte små mozerellakugler fordeles let over de skønne kartofler.

photogrid_1524569244013

Kyllingerulle er en super nem kødret at lave, og så egner den sig både som hverdagsret men også til gæstemad hvis man skulle være så heldig at have inviteret sådanne. Kartoflerne er super lækre når de er hele og de fungere perfekt sammen med kyllingerullen. Hvis man har lyst kan man lave lidt sovs til retten, jeg selv valgte at servere den med lidt aoili, det synes jeg smager super lækkert til de saltede kartofler og den lette kyllingerulle. Man kan desuden sagtens servere en salat til retten, jeg valgte dog blot at skære lidt grønt i skiver, peberfrugt, agurk og gulerødder som tilbehør. Begge dele er lækkert.

photogrid_1524569286941

Ingredienser:

Kød:

  • 500 gram hakket kylling.
  • 1 bøtte små mozerellaoste kugler.
  • 1 pakke bacon strimler.
  • 2 gode håndfulde spinat.
  • 1/2 rødløg.
  • Salt.
  • Peber.

 

Kartofler:

  • 800 gram små kartofler.
  • 1 lille bøtte mozerellaostekugler.
  • ca 100 gram bacon i stykker.
  • Salt.
  • Olie.

 

Tilbehør:

  • Gnavegrønt eller salat.
  • Aioli.

photogrid_1524569322498

Fremgangmåde:

  1. Rens kartoflerne for jord og put dem i et fad. Drys salt på, hæld ostekugler og bacon henover.
  2. Tryk kyllingen ud i en firkant på et stykke bagepapir.
  3. Drys salt og peber på kyllingen.
  4. Hæld mozerella på kyllingen i en stribe – put også spinat og rødløg i skiver på.
  5. Rul kyllingen sammen til en rulle og beklæd den med bacon.
  6. Stil begge fade i en forvarmet ovn på 200 grader varmluft i mellem 35 og 45 minutter, alt efter hvor sprødt du ønsker din bacon.

Velbekomme.

 

De varmeste blogger hilsner

Michelle Elbæk Jensen.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tacobowl med pulled salsa chicken.