Pulled salsa chicken.

Tacobowl med pulled salsa chicken.

Salat er både nemt og lækkert aftensmad, og alt efter tilbehøret er det også et mættende måltid som heldigvis ikke ligger ret tungt i maven – det var nødvendigt, for frokosten søndag stod på nachos med pulled salsa chicken. Jeg stillede blot maden på bordet i en masse små skåle og så var der ellers frit valg på alle hylder. Ellie og Agnes fik hurtigt tømt skålen med majs mens spinaten pænt stod tilbage – det var vist kun mig der spiste den. Edamamebønnerne er også en Ellie-favorit, hun spiste en hel del af dem og dertil ris.

photogrid_1524512259668

Vi brugte pulled salsa chicken til retten, opskriften finder du her.

Jeg bruger blot Edamamebønner fra frost,  jeg har fundet en økovariant der er pillet i bilka, så dem køber jeg nogle poser af når jeg handler der. Mine majs er på dåse – ikke specielt miljøvenligt, men de smager altså bare bedre.

photogrid_1524512215910

Jeg kogte almindelige hvide ris til vores tacobowls i dag, mest af alt fordi at Ellie spiser flest ris hvis de er hvide – Agnes spiser sjældent ris uanset hvilken slags det er – men jeg vil gerne have at de spiser så meget som muligt, så også der går jeg på kompromis med sundheden.

Personligt kan jeg rigtig godt lide frisk spinat, så jeg erstatter ofte salat med spinat. Man kan jo gøre det præcis som man har lyst til. De ting jeg tænker kunne være gode i en tacobowl er følgende: ris, bulgur, majs, bønner, edamamebønner, cheddarost, løg, peberfrugt, spicy kylling, spicy oksekød, tomat, agurk, tortilliachips, salsa, cremefresie, advokado, gougamole, spinat, salat m.m. vi valgte dog ikke alle de ting denne gang, men de er alle lækre i bowlen.

photogrid_1524512182852

Ingredienser:

 • 200 gram pulled salsa chicken.
 • 50 gram tortillia chips med salt.
 • 2 dl edamamebønner.
 • 1 dåse majs.
 • 1 rødløg.
 • ris til 4.
 • vand.
 • salt.
 • 1 snack peber.
 • 1 pose spinat.
 • evt. en klat cremefresie på toppen.

fremgangsmåde:

1. kog dine ris i rigeligt vand evt. med lidt salt i.

2. skyld og skær alle grøntsagerne. i mundrette bidder

3. put alle ingredienserne i skåle.

Enjoy! Velbekomme.

 

De varmeste blogger hilsner

Michelle Elbæk Jensen

#hashtagmor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pulled salsa chicken.