Madplan 22.04.18.

Pulled salsa chicken.

Et lille hurtigt indlæg herfra, jeg har nemlig en lækker pulled chicken variant til jer. Denne gang er det med salsa – og det gør den helt perfekt i mexicanske retter. Jeg anbefaler at lave en god portion, for det kan nemlig sagtens fryses ned i mindre portioner og bruges til dage hvor det blot skal være nemt.

Jeg bruger ofte pulled chicken i mine retter, både pasta salat, pitabrød, wraps og selvfølgelig nachos. Det kan selvfølgelig også bare spises som et helt kyllingbryst med tilbehør, kartofler, sovs og salat – så har man altså det møreste stykke kylling, som kan skæres med en gaffel.

photogrid_1524428804443

Pulled chicken kan laves på forskellige måder mine favoritter er BBQ, tacospice og denne med salsa. Alle mine varianter er super nemme, for jeg bruger nemlig oftest færdige produkter. Pulled chicken tager selvfølgelig lidt tid at lave, fordi det skal være i ovnen forholdvis længe for at blive så super mørt som jeg ønsker. Til gengæld passer det sig selv i ovnen og man har altså nem mad selvom det tager lidt tid.

Når man laver pulled chicken skal man bruge en stegeso – jeg har en fra Tupperware. Hvis ikke du ejer sådan en, så kan du helt sikkert også blot bruge et ovnfast fad med sølvpapir over toppen for at holde dampen inde i fadet.

photogrid_1524428666088

Jeg brugte ca 800 gram kylling til min pulled chicken denne gang, altså 4 store stykker kyllingebryst. Når det er færdigt så er der alt efter hvad man skal bruge det til, kød til 2-4 dage for en familie med 2 voksne og 2 mindre børn.

Ingredienser:
800 gram kylling / 4 store kyllingbryster.
1 glas salsa – jeg brugte medium.
en smule god olie.
Fremgangsmåde:

  1. Start med at ligge kyllingen i fadet og hæld salsaen henover. Sørg for at dække alt kyllingen med salsa.
  2. Hæld en smule olie henover kyllingen.
  3. Sæt dit fad i ovnen – 160 grader i ca 2 timer. Kødet er færdigt når det let skilles med en gaffel.

Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner

Michelle Elbæk Jensen

#hashtagmor

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Madplan 22.04.18.