Pastasalat ala club sandwich.

Triple chokolade børne brud.

Chokoladebrud er en nem men yderst lækker form for konfekt/slik. De af mine læsere der har forsøgt sig med opskrifterne er alle vendt tilbage med gode resultater! Jeg har endnu engang været i køkkenet sammen med Agnes, hvor vi frembragte nogle vildt lækre chokoladebrud. Selvom jeg kalder dem børne brud, så er de altså også for voksne med hang til chokolade og slik. Kombinationen af disse ting er skøn, så lad dig ikke skramme af navnet. Der bliver ca. 15-25 stykker af denne opskrift, alt efter hvor store du vælger at skære dem. Jeg fik 20 stykker af min.

photogrid_1523556726249

Chokoladebrud tager stort set ingen tid at lave, de er super nemme og lækre, men dem man servere dem for er stort set altid imponeret – win win! Jeg har også tidligere brugt chokolade brud som en slags værtinde gave hvis vi har været på besøg hos nogle – dette er også faldet i god jord, hos både børn og voksne. Normalt stiller jeg mine chokoladebrud på køl, men disse er bedst hvis de opbevares i en lufttæt beholder på køkkenbordet – vingummierne bliver alt for hårde når de er på køl, så det kan ikke anbefales.

photogrid_1523556788378

Jeg har tidligere lavet disse varianter, opskriften finder du ved at klikke på navnet:
M&M’s og nougat.
S’mores og daim.
Chokofant og rutebiler.
Saltchips og riesen.
Ultimative lakridsfristelser.
Farverige chokoladebrud.
Påske brud med marcipan og mandler.

Min favorit er helt klart ”ultimative lakridsfristelser” som du finder på listen ovenover, ikke fordi de andre ikke er gode, men jeg er et seriøst lakridsøre – jeg elsker vitterligt alt der minder om lakrids, så det ville næsten være utænkeligt at jeg kunne vælge andre slags som min favorit. Jesper var gladest for den variant med saltchips og riesen, han har vist en eller anden passion for chokolade og chips blandet sammen, og han har så længe jeg kan huske købt en plade marabou og en pose salt chips og spist på samme tid, lidt skørt, men det smager også ret fantastisk så can’t blame him.

photogrid_1523556825600

Opskriften på den nyeste version af chokoladebrud finder i her:

Ingredienser:
50 gram mørk chokolade.
100 gram lys chokolade.
25 gram hvid chokolade.
200 gram click mix fra Haribo.

Fremgangsmåde:
1. Beklæd en form med bagepapir.
2. Fordel dit slik i formen.
3. Husk smagsprøver – man er nødt til at vide hvordan slikket smager 😉
4. Smelt de 3 slags chokolade over hver deres vandbad.
5. Start med at hælde den lyse chokolade over fyldet og rør det lidt sammen så chokoladen dækker alt fyldet.
6. Put det mørke chokolade ovenpå i et valgfrit mønster.
7. Dekorer til slut med den hvide chokolade.
8. Stil på køl eller i fryseren til chokoladen har sat sig.
9. Skær chokoladebrudet ud i mundrette bider og opbevar dem I en lufttæt beholder på køkkenbordet de 30 minutter de holder, mums.

Velbekomme.

De varmeste blogger hilsner
Michelle Elbæk Jensen.

Hvis du har lyst til at følge med i min hverdag er jeg at finde på instagram her og hvis du gerne vil være sikker på at opdage nye indlæg, så kan du finde bloggens facebookside her som jeg opdatere hver gang der er indlæg på bloggen. Tak fordi i følger med ❤

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pastasalat ala club sandwich.