Sprøde sommersandwich med kylling og bacon.

Pastasalat ala club sandwich.

Jeg er vild med sommermad lige i øjeblikket, måske skyldes det at vejret er super lækkert, solen skinner og at det oftest blæser så lidt som det nu kan her på vestkysten. Jeg elsker det! For mig er sommermad let mad, altså noget der ikke ligger alt for tungt i maven, pastasalater, kartoffelsalat, sandwich, koldskål og lignende. Club sandwich er en af mine favoritter, hvis jeg skal bestille en sandwich på en resturant. Jeg satte mig derfor for at lave en club sandwich pasta salat og mums hvor blev den god!

photogrid_1523469667069

En anden sommerfavorit er klart mine sprøde sommer sandwich, den opskrift kan du finde her.

Jeg begik den støreste fejl i nogles øjne, i min forvirring fik jeg nemlig ikke det stegte bacon på toppen af min pastasalat inden jeg tog billederne, så den må i tænke jer til – til gengæld har jeg husket at tilføje den til opskriften som du finder længere nede, og det er jo også klart det vigtigste.

Jeg er virkelig stor fan af disse pasta snurre – så på det punkt er jeg nødt til at fravige kostrådene, jeg kan nemlig ikke finde dem i en fuldkornsversion, typisk! Men i hvert fald er de vildt gode, og så giver de pastasalaten et flottere udtryk.

photogrid_1523469209210

Hvis du hellere vil prøve en anden pastasalat, så er min pikante pastasalat et god bud på en let og lækker middagsret, opskriften finder du her.

Det bedste ved pastasalat, foruden smagen, er klart at de virkelig er nemme at lave. Det tager stort set ingen tid lige at koge lidt pasta, skære lidt salat og tilberede kødet, så selv med 2 små børn i køkkenet var der i vores hjem mad på 15 minutter fra start til slut. Agnes er ikke vild med at få hendes ting blandet sammen, så jeg blandede en skål til mig og Jesper og stillede resten ind på bordet i hver deres skål, altså pasta for sig, kylling for sig, dressing for sig og salat for sig. Ellie er vild med edamamebønner, peberfrugt og karrydressing mens Agnes mest af alt spiste pasta. De spiser præcis det de har lyst til herhjemme, for andre dage spiser Agnes kun peberfrugt til aftensmaden mens hun en helt tredje dag har besluttet sig for at hun kun vil have kød. Det er virkelig forskelligt og så længe maden er forholdsvis sund og altid er varieret, så mener jeg godt selv at de kan styre det.

photogrid_1523469297912

Har du mere lyst til kartofler, kan jeg anbefale en klassisk kold kartoffelsalat med frikadeller, den opskrift har jeg linket til lige her.

Jeg havde pastasalat nok til en enkelt madpakke i denne portion, så det fik jeg med – super lækkert dagen efter også! Jeg brugte frosne edamamebønner, de skal spises senest 24 timer efter optøning, så vær obs. på det hvis du vil bruge noget af pastasalaten i madpakken.

4 personer.

Forberedelsestid: 15 minutter.

Heraf arbejdstid: 15 minutter.

photogrid_1523470460071

 • Ingredienser:
 • 500 gram pasta.
 • Salt.
 • 1 pakke bacon i skiver.
 • 200 gram forstegt kylling.
 • Smør.
 • 1/2 gul peberfrugt.
 • 1/2 løg.
 • 2 dl edamamebønner.
 • 1/3 salathoved.
 • Karry dressing.

Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisning på posen.

2. Skær bacon i lidt mindre stykker (jeg delte et stykke i 3) og steg dem på en pande.

3. Steg kyllingen i lidt smør på en anden pande.

4. Mens det hele varmer, skal du tø edamamebønnerne op i koldt vand.

5. Hak peberfrugt og løg i mindre stykker.

6. Skær salaten i mindre stykker og vask det godt.

7. Bland alle 4 salatkomponenter sammen i en skål.

8. Overhæld den færdigkogte pasta med koldt vand, så stivelsen kommer af og den bliver kold.

9. Bland pastaen og kyllingen i salaten. Hæld dressing på toppen. Afslut med bacon på toppen.

Velbekomme.

 

De varmeste blogger hilsner

Michelle Elbæk Jensen.

Følg mig gerne på instagram her eller på bloggens facebookside her, hvis du har lyst.

   

3 kommentarer

 • Heidi

  Vi bruger remas karry Manko dressing den er fast på hylden og er god og mild børnene spiser den også

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annabella

  Karry dressing, er det en du laver selv eller køber? Og hvis du køber, hvor køber du sådan en henne ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hashtagmor

   Jeg køber den fra Bahnke – mine piger kan ikke lide min hjemmelavet version :p ..
   – Den kan købes i fakta, bilka og rema1000 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sprøde sommersandwich med kylling og bacon.