Triple chokolade påske brud.

Wishlist, 2 års fødselsdag.

I vores husstand sker der snart noget stort – Ellie fylder om 2,5 måned 2 år! Det er så vildt!

De næste måneder byder på en masse spænding, vi håber på at få solgt vores hus, men derudover skal vi også ud og rejse til Menorca. Jeg glæder mig helt vildt til en masse tid med pigerne, og at se dem udvikle sig med samme fart som de allerede gør på nuværende tidspunkt.

I skrivende stund er Ellie ved at vænne sig af med sine flasker, som nogle af jer måske har set på Instagram spiser hun virkelig meget mælk, hvilket hun nok ikke burde. Vi har derfor valgt at bruge påsken til helt at fjerne hendes flasker, hvilket er et ret stort skridt. Ellie har hidtil spist mellem 500 og 800 ml fra putning til hun stod op – de sidste 2 nætter har hun ingen mælk fået overhovedet. Det har resulteret i en masse timer uden søvn, i nat var hun vågen fra 01.30 til 04.30 hvor hun endelig lagde sig til at sove efter 3 timers hardcore nussen og vuggen. Jeg håber at i nat er bedre!

Når nu Ellie snart bliver 2 år, har jeg allerede fået spørgsmål til hendes ønsker, for hvad leger en 2 årig egentligt med? Ellie leger med virkelig meget forskelligt legetøj – hun er specielt glad for bøger, briotog og dukker. Jeg har forsøgt at skrive nogle af hendes ønsker i dette indlæg, så hvis du selv har en knap 2 årig, skal til fødselsdag hos en eller bare er nysgerrig, må du endeligt læse med. Jeg har opdelt indlægget i 3 kategorier og lagt links ind til alle gaveønsker, just in case at nogle forelsker sig hovedkulds i nogle af gaveønskerne.

photogrid_1522442896423

Tøj/beklædning:

Ellie arver selvfølgelig en hel del af hendes tøj fra Agnes, men nogle ting er for slidte til at blive arvet. Derudover synes jeg også det er vigtigt at hun får noget nyt engang i mellem, for hvorfor skulle hun kun gå i arvet tøj, når Agnes får alt hendes nyt? Sko er i mine øjne også en beklædningsdel der altid skal købes fra nyt, for de går jo typisk en del i deres sko, hvilket giver fodaftryk som kan resultere i dårlige fødder ved genbrug. Jeg har samlet nogle af de ting jeg har på Ellies wish list indenfor kategorien beklædning:

photogrid_1522442553987

Marmar Rosa Termodragt. // Aigle gummistøvler. // Molo palm spring Dress // Molo Peonies Dress // Soft Gallery Afia Dress (40% rabat)

Ingeniør:

Ellie mangler egentligt ikke rigtigt noget ingeniør – hun har nemlig ikke et rigtigt værelse. Men det betyder ikke at man ikke kan dekorere de rum i huset hvori deres legetøj findes.

photogrid_1522442476062

Storeage box, lyserød // Big Cloud Lampe // My little pony bord og stole sæt // Frozen bogreol // Brontosaurus light

Legetøj:

Børn er virkeligt oftest ligeglade med ovenstående kategorier, med mindre selvfølgelig der er printet store Frozen figurer eller Paw Patrol midt på maven – legetøj derimod, det er virkeligt noget der falder i god jord. Vi har alt alt for meget legetøj, altså virkelig meget! Men det betyder ikke at Ellie ikke ønsker sig lidt mere, for hey, hvad fedt er der ved at blive 2 år hvis man ikke får legetøj og kage?

photogrid_1522442335650

Brio sæt, Rutsjebane // Brio sæt, hængebro // Smallstuff Dukkeseng // Lundby Dukkehus // Sylvanian families, Kaniner 

Jeg håber at indlægget har givet jer lidt inspiration.

De varmeste blogger hilsner

Michelle Elbæk Jensen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Triple chokolade påske brud.