Lækre frikadeller og klassisk kold kartoffelsalat.

Triple chokolade påske brud.

Påsken er ovre os, det betyder påskefrokoster til den store guldmedalje med traditionelle retter og påskeæg i massevis.

photogrid_1522435500698

Jeg siger ikke at det sker for alle, jeg siger heller ikke at det sker for mig, okay det gør det, men man får ofte købt liiidt for meget påskeslik heromkring. Heldigvis har jeg en løsning på det! Du skal bare læse videre længere nede 👇

photogrid_1522435387834

Chokoladebrud er en nem men yderst lækker form for konfekt/slik. De af mine læsere der har forsøgt sig med opskrifterne er alle vendt tilbage med gode resultater!

Jeg har tidligere lavet disse varianter, opskriften finder du ced at klikke på navnet:
M&M’s og nougat.
S’mores og daim.
Chokofant og rutebiler.
Saltchips og riesen.
Ultimative lakridsfristelser.
Farverige chokoladebrud.

photogrid_1522435441733

Agnes hjalp i dag med at lave en påskevariant, og lad mig bare sige, de blev godkendt!!

photogrid_1522435349769

Opskriften på den lækre påske variant af chokoladebrud finder i her:

Ingredienser:
50 gram mørk chokolade.
100 gram lys chokolade.
25 gram hvid chokolade.
100 gram påske æg med mandler.
150 gram påske æg med marcipan.

photogrid_1522435409789

Fremgangsmåde:
1. Beklæd en form med bagepapir.
2. Skær påskeæggene i tern.
3. Fordel fyldet i formen.
4. Smelt de 3 slags chokolade over hver deres vandbad.
5. Start med at hælde den lyse chokolade over fyldet og rør det lidt sammen så chokoladen dækker alt fyldet.
6. Put det mørke chokolade ovenpå i et valgfrit mønster.
7. Dekorer til slut med den hvide chokolade.
8. Stil på køl eller i fryseren til chokoladen har sat sig.
9. Skær chokoladebrudet ud i mundrette bider.

photogrid_1522435458643

Velbekomme.

De varmeste blogger hilsner
Michelle Elbæk Jensen

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre frikadeller og klassisk kold kartoffelsalat.