Fastfood made slow..

Pizza med hvid sovs.

Tirsdag stod menuen på pizza med hvid sovs og pepperoni. Det smagte super lækkert og var SÅ nemt!

photogrid_1521239514420

Okay, jeg er nødt til at komme med endnu en indrømmelse, selvom jeg er ret struktureret, med madplaner og sådan så har jeg sgu ikke altid lige tiden og planerne med mig når jeg laver mad. Mandag var planen at lave en ret som gav nogle rester at arbejde videre med tirsdag – men da jeg kom hjem fra arbejde var jeg nedlagt med migræne og mit hoved gjorde det helt umuligt for mig at lave noget andet end at ligge på sofaen med lukket øjne.

Jeg har inden jeg fik vores 2 børn haft store problemer med migræne, faktisk havde jeg så store problemer med migræne at jeg i lang tid var tilknyttet en smerteklinik. Min migræne er hormonalt betinget fandt vi senere ud af – den startede da jeg var 14 år gammel og fik HPV vaccine, og derfra og indtil jeg blev gravid da jeg var 21 år, havde jeg migræne 3-6 dage ugentligt. Det var ret forfærdeligt, men jeg lærte at leve med det, passede skolen og arbejdede uden de store problemer, da det oftest først indtraf om eftermiddagen.

Da jeg blev gravid med Agnes forsvandt migrænen nærmest fra den ene dag til den anden, jeg tror jeg havde migræne 2 gange på de 9 måneder og det var en helt befrielse at slippe af med de problemer. Senere hen, efter jeg er stoppet med at være gravid og ammende, så er det kommet snigende tilbage – heldigvis ikke i samme omfang som før, nu har jeg migræne en til to gange pr. måned, så det er bestemt til at leve med.

Det var lidt af et sidespring! Men en lang historie kort, så blev menuen i hvert fald helt noget andet tirsdag aften, da resterne fra mandag jo var ikke eksisterede – menuen stod på hjemmelavet pizza men da vi ikke havde noget tomatsovs, blev det med en lækker “hvid sovs”.

photogrid_1521239465115

Vi fik by the way øllebrød til aftensmad mandag, you know, sådan en færdig pulverpose.. fuck jeg vinder på ingen måde prisen som årets mor. Men hey pigerne var glade og jeg slap for at lave ret meget andet end at ligge på sofaen mens Agnes nussede mig og sagde “er du okay moar?”.

photogrid_1521239488376

Her får i opskriften på pizza med hvid sovs:

1 pizza / 4 personer.
Forberedelsestid: 30 minutter.
Heraf arbejdstid: 15 minutter.

Ingredienser:
1 portion dej (enten en halv af denne eller en rulle købedej)
1 pakke pepperoni.
1 pose mozerellaost (150 gram).
1 pakke flødeost (Philadelphia).
Salt.
Peber.
1 rødløg.
1 spsk oregano.
1/2 rød snackpeber.

Topping:
Hakket salat.
Creamfresie dressing.

photogrid_1521239537442

Fremgangsmåde:
1. Rul dejen ud og læg på en bageplade der er beklædt med bagepapir.
2. Bland flødeosten med hakket rødløg og oregano, smag til med salt og peber.
3. Smør osteblandingen på dejen.
4. Fordel pepperoni på toppen.
5. Drys med ost.
6. Skær peberfrugten i skiver og fordel henover.
7. Pizzaen bages i ovnen til den er godt sprød – ca 20 minutter men hold øje.
8. Hak salaten og fordel det udover pizzaen sammen med dressingen, hvis du har lyst.

Velbekomme.

De varmeste blogger hilsner
Michelle Elbæk Jensen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fastfood made slow..