Madplan 11.03.18.

Lalandia Februar 2018.

Heey skønne læsere.

Jeg savner virkelig mine piger i dag  – de sover hos farmor sammen med deres far.. Fuck jeg kunne aldrig blive skilt fra Jesper – så skulle jeg jo dele pigerne.. Ha ha! Men så er det jo heldigt nok at han er en fantastisk person – så det ikke er nødvendigt. Pigerne hygger sig med garanti – Agnes skulle have Umizoomi slik, sagde hun og så har Jesper sendt mig billeder af pigerne som var længe vågne. Måske sover de nu? Måske gør de ikke.. I dont know.. Det er virkelig svært at jeg ikke kan følge med i hvad de laver, men nå – jeg skal vist også lære at give lidt slip når jeg ved at de er i trygge hænder.

g0020148

Nu hvor jeg ikke kan bruge min lørdag på at ligge og holde om dem i sengen – så kan jeg få tankerne lidt væk ved at skrive. Jeg elsker nemlig at skrive, hvilket også er en af årsagerne til at jeg startede med at blogge for snart et år siden.

g0080174

Jeg har tidligere i dag udgivet min seneste madplan – og nu er tiden inde til at fortælle om vores Lalandia tur som fandt sted for et par uger siden. Det var virkelig en skøn tur efter en hård periode med klargøring af huset til salg. Pigerne nød det virkelig, vores fulde opmærksomhed, oplevelserne, friheden, legen, vandet og hyggen. Vi havde booket et design plus 6 hus igennem Lalandia – det gjorde vi da jeg gerne ville have spa – så Jesper og jeg kunne ligge os i den om aften, og slappe helt af når pigerne var puttet.

photogrid_1520712584206 photogrid_1520712657394

Lalandia er jo et paradis for børn, det føles som et tropisk feriested i det sekund man træder ind. Der er butikker, resturanter, badeland, legeland og en masse skønne aktiviteter.

Vi var i Lalandia fra søndag til onsdag hvor vi brugte tiden på en masse aktiviteter, vi skøjtede, kælkede, klatrede, vaskede sten i guldgravningen, hoppede på high jump trampolin og brugte en masse penge i acaden hvor pigerne vandt en masse billetter som vi på sidste dagen vekslede til 3 dukker, 2 kæmpe slikkepinde og 2 slanger.

photogrid_1520712740007

Alle de ansatte i Lalandia var vildt børnevenlige – de havde tålmodighed med de små børn som først virkelig gerne ville prøve en aktivitet men pludselig blev usikre når de stod overfor udfordringerne. Der var oftest tale om ret unge medarbejdere – men de havde virkelig forståelse for børn. En af de unge fyre ved high jump trampolinen fik Agnes for højt op uden først at advisere hende, dette resulterede i at hun blev vildt usikker og ked af det – men han fik hende hurtigt ned, undskyldte og spurgte hende om de skulle forsøge stille og roligt igen. Det var hun helt med på – og jeg tror virkelig at hans lille snak med hende, gjorde at hun var tryg ved det.

photogrid_1520713017157

Også vandlandet var en succes – mandag var vi inde og bade om formiddagen, efter 1 time tog Jesper og Ellie op og sov middagslur i vores sommerhus mens Agnes og jeg badede videre. Tirsdag valgte vi at bade om eftermiddagen og dermed kunne vi bade i flere timer.

g0170220

Der sker et eller andet med Agnes når vi er ude og rejse – eller blot på weekendophold. Hun kan helt sikkert mærke roen, og så ved hun at vi er sammen med hende hele tiden, at hun ikke bliver afleveret i børnehaven mens vi er på arbejde. Hun er helt sig selv, meget mere smilende og glad. Hvis det var muligt, så tog jeg på ferie med pigerne for altid! Men det er ikke helt muligt.

Ihvertfald er jeg virkelig glad for at have mulighed for at få de små afbræk i hverdagen – det er skønt for os alle.

Ha’ en fantastisk dag – og husk at nyde de små øjeblikke.

 

De varmeste blogger hilsner

Michelle Elbæk Jensen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan 11.03.18.