Tortillia panini.

Pikant pasta salat.

Jeg ligger stadig syg herhjemme, jeg håber virkelig på at jeg snart bliver helt rask, og heldigvis går det den rigtige vej! Men faktum er at jeg altså stadig ligger på sofaen fra 8 til 14.30 og on/off sover mens pigerne er i vuggestue – så har jeg da i det mindste en smule overskud når de kommer hjem. Hvor var det bare så meget nemmere at være syg inden man fik børn!

photogrid_1518615178295

I mandags stod aftensmaden på en super hurtig og velsmagende pastasalat. Den tog ca 20 minutter fra start til slut og smagte super godt!

photogrid_1518615214308

Jeg har også tidligere lagt en opskrift på pastasalat med fetadressing på bloggen, den kan du finde her.

4 personer.
Forberedelsestid: 20 minutter.

Ingredienser:
250 gram pasta.
Salt.
150 gram bacon i tern.
1 rødløg.
1 snackpeber.
2 dl ærter.
2 dl edamamebønner.
2 gulerødder.
2 spsk pikantost.
2 spsk mayo.

Evt. Persille til pynt.

photogrid_1518615242701

Fremgangsmåde:
1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken i letsaltet vand. Smid edamanebønner og ærter i det sidste minut hvis de er frosne.
2. Steg bacontern på en pande.
3. Skær rødløg og peberfrugt i små tern.
4. Skær gulerødderne i strimler.
5. Køl pastaen ned i rigeligt koldt vand straks efter kogning.
6. Bland pasta, grøntsager, mayo og pikantost i en skål.
7. Drys med bacon og evt. også med lidt hakket persille.

photogrid_1518615288105

photogrid_1518615132149

Velbekomme.

De varmeste blogger hilsner
Michelle Elbæk Jensen.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tortillia panini.