Madplan 11.02.2018.

Tortillia panini.

 

Nem mad er virkelig højt på min “need to serve” liste lige pt. Jeg har siden torsdag haft influenza og nu begynder halsen også at drille. De fleste dage rækker overskuddet kun til en portion havregryn eller rugbrødsmadder #lortemor. 2 dage har jeg dog tilberedt aftensmad, og begge dage var det super nem mad med god smag.

photogrid_1518525731236

Retten er også super lækker som frokost i en weekend, eller den kan serveres som en lille snack eller forret til dine gæster, det er blot et spørgsmål om mængder.

photogrid_1518525591945

Jeg lavede mine tortillia panini med taco pulled chicken – det tager tilgengæl noget tid men passer pretty much sig selv. Men du kan også sagtens bruge forstegt kylling eller hvad end du har lyst til.

Opskriften på taco pulled chicken får du dog her:

3 kyllinge bryster, olie og en pose tacomix. Bland det hele godt sammen og put det i en lukket beholder på 160 grader ca 2 timer i ovnen.

Easy peasy!

photogrid_1518525682922

Nå – når du har besluttet hvilken kylling du vil bruge, kan du gå videre til den egentlige opskrift:

Mængde: 6 styks.
Tilberedning og arbejdstid: 15 minutter.

Ingredienser:
Kylling (de 3 bryster eller 2 pakker forstegt, ca 500 gram)
En pakke tortillia (store, 6 styks)
1 snackpeber.
1/2 pose revet chedderost.
1/2 pose revet mozerellaost.
2 dl creamfresie.
Salsa.
1 lille dåse majs.
Tomater.

Salat og agurk on the side.

photogrid_1518525650558

Fremgangsmåde:
1. Put 1/6 del af fyldet på hver pandekage – fold pandekagen sammen (først begge sider, dernæst begge ender).
2. Varm tortilliaerne i en paninigrill. (Du kan også toaste dem, vafle dem eller varme dem på en pande hvis du ikke ejer nogle af ovenstående).
3. Server straks med hakket salat og agurk on the side – de to ting synes jeg personligt ikke er ret gode varme, men hvis du har andre preferencer kan de også blot puttes i tortilliaen inden den varmes.

photogrid_1518525881823

Velbekomme.

De varmeste blogger hilsner
Michelle Elbæk Jensen

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan 11.02.2018.