Fuldkorns tærte med laks.

One pot pasta ala carbonara.

Jeg ligger syg med influenza herhjemme lige pt – nej hvor er det bare frustrerende ikke at kunne være der 100% for sine børn! Jesper er også syg – så vi er et kønt par. Når nu jeg ikke kan andet, kan jeg da dele en opskrift med jer!

photogrid_1518179757431

Pigerne er afleveret til fastelavn i vuggestuen/børnehaven og jeg glæder mig sådan til at få dem hjem, selvom jeg ved at jeg bliver mega træt bare efter 30 minutter med dem grundet influenzaen… der er fuld gang i dem altid.

photogrid_1518160070490

Jeg kan ikke sige det ofte nok, nem mad er god mad! Jeg lavede i tirsdags en lækket one pot pasta, lidt hen af carbonada. Det bedste af det hele er at det passer sig selv, og smager mega lækkert!

photogrid_1518179633222

Vil du hellere smage en one pot vegetarisk pasta, så finder du den skønneste opskrift her.

photogrid_1518179819069

4 personer.
30 minutter – heraf arbejdstid: 15 minutter.

Ingredienser:
250 gram bacon i tern.
250 gram spaghetti /marcaroni (gerne fuldkorn).
2 store håndfulde spinat.
4 forårsløg.
Vand.
2.5 dl fløde.
100 gram parmasanost.
Hakket persille.

photogrid_1518179686705

Fremgangsmåde:
1. Steg bacon i en stor gryde.
2. Tilsæt spaghetti og vand.
3. Skær forårsløg og tilsæt dem og spinaten. Når spaghettien er færdigkogt skal du fjerne en del af vandet og lade resten af vandet koge ind.
4. Tilsæt fløde og 3/4 dele af pamasanosten. Gem resten af osten til serveringen.
5. Din one pot pasta ala carbonara serveres med lidt parmasan og hakket persille.

photogrid_1518179787656

Velbekomme.

Jeg har tidligere lagt en one pot pasta op på bloggen med kylling, den finder du her.

photogrid_1518179711491

De varmeste blogger hilsner
Michelle Elbæk Jensen.

   

2 kommentarer

  • Kenneth Kammersgaard

    Hvor meget vand kommer du i? Det er jo ret væsentligt, når det er one pot pasta 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • hashtagmor

      Hej Kenneth,
      tak for din kommentar – jeg skriver i et af punkterne at spagettien skal koges færdig og derefter fjernes stort set alt vandet, mens det sidste koges ind. Så på den måde betyder mængden egentligt ikke ret meget trods det at det er en one pot. Hvor meget vand man skal bruge afhænger af størrelsen på gryden og om man knækker spaghettien. Jeg ville blot komme den mængde i du plejer når du koger spaghetti 🙂

      Med venlig hilsen,
      Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuldkorns tærte med laks.