Kalkun i pebersovs.

Madplan d. 04.02.18.

En ny uge lakker mod enden – denne uge får i madplanen lidt før end normalt, af den simple årsag at jeg i aften skal til min venindes fødselsdag.

photogrid_1517656026698

Normalt bruger jeg hele min lørdag aften på at skrive madplanen til bloggen, men for en sjælden gangs skyld har jeg ikke tid til det.

I bunden finder du som altid en fuld indkøbsliste, men først ugens madplan – med opskrifter.

Søndag: Pandekager med sweet chili kylling.
Den her sweet chili kylling er virkelig lækker og så passer den ikke mindre end perfekt i pandekager!

photogrid_1512941634346-680x680

Mandag: tærte med fetaost, rød peberfrugt og porre.
Denne tærte er vegetarisk, men hvis du ikke ønsker at spise vegetarisk ville forstegt kylling være super lækkert i tærten.
Det er en nem og sund ret som mest af alt passer sig selv i ovnen mens du sætter dig ned og slapper af efter en lang mandag – for det er mandage jo altid.

photogrid_1517344316133

Tirsdag: One pot pasta med kylling.
One pot pasta i alle afskygninger, de er altid yderst velsmagende og så klare de alt arbejdet selv, whats not to like! Og jeg kan roligt afsløre at der er ikke mindre end 2 nye varianter med på næste uges madplan, så hvis du også elsker one pot pasta, så kan du godt glæde dig til dem.

one-pot-pasta-kylling3-2

Onsdag: madroulade med kylling.
Madroulade er både sund og smagfuld og så er den super nem at lave. Denne variant er med kylling, grøntsager og pikantost.
Hvis der er en rest tilbage er den god i madpakken. Madrouladen serveres med en lækker hurtig salat.

photogrid_1517257274927

Torsdag: Kylling boller i karry.
Jeg er virkelig fan af denne variant. Det smager mega godt med hakket kylling i stedet for det traditionelle svinekød.

kylling-boller-i-karry4-2-1

Fredag: kalkun i pebersovs.
En perfekt fredagsret, uhm. Jeg er virkelig vild med sovsen som sætter sig godt fast rundt om de sprøde og lækre kartofler og kalkun, tja nærmest alt bliver bedre med bacon rundt om, så det er selvfølgelig ingen undtagelse med kalkun som jo i forvejen smager fantastisk.

photogrid_1517601208637

Lørdag: Kartoffelmos med skildpadder.
En virkelig børnevenlig afslutning på denne uges madplan. De her små venner gør børnene ellevilde, og så smager de fantastisk ovenikøbet. Hvis du ikke har nogle børn at imponere kan du også bare lave dem som små farsbrød uden bøvl med ben og hoved.

kartoffelmos-med-skildpadder1-2-1

Som altid finder du her en fuld indkøbsliste – og du kan finde opskrifterne på hver enkelt ret, ved at klikke på navnene udfra hver ugedag.

Kig altid indkøbslisten igennem inden du handler – måske har du allerede nogle af ingredienserne på lager, jeg har nemlig valgt at skrive alt på der skal bruges i retten, også selvom salt og mel nok findes i de fleste husstande.

Indkøbsliste:

Kolonial:
500 gram hvedemel.
150 gram fuldkornsmel.
2 små dåser majs.
Dressing.
Olie.
2 dåser hakket tomat.
250 gram pasta.
4-6 spsk sweet chili sovs.
Natchos.
Salsa.
Tandstikker til at sætte hoveder fast.
Grøntsagsboullion.
1 dl havregryn.
300-400 gram ris.

Krydderi:
Salt.
Frisk kværnet peber.
Oregano.
Timian.
Basilikum.
Paprika.
Knust spidskommen.
Løgpulver.
Karry.

Mejeri:
2.1 liter mælk.
10 æg.
200 gram buko pikantost.
1 pakke smør (250 gram)
1 pakke puck fetaost.
50 gram revet mozerella.
1 milda creamfini.

Grøntsager:
1 porre.
5 rød peberfrugt eller snackpeber.
1 salathovede.
1.5 agurk.
500 gram små kartofler.
1/2 hovede hjertesalat.
4 forårsløg.
1 broccoli.
4 rødløg.
400 gram valgfri grøntsager.
Advokado.
4-5 gulerødder.
1 bakke cherrytomater.
1500 gram kartofler til mos.
3 fed hvidløg.
En god håndfuld persille.

Kød:
300 gram forstegt kylling.
2 kalkunlår.
2 kyllingbryster.
500 gram hakket svinekød.
1 pakke cocktailpølser (fra køl).
3 pakker bacon.
1 kilo hakket kyllingekød.

De varmeste blogger hilsner
Michelle Elbæk Jensen.

I er desuden velkommen til at følge med på min facebookside: www.facebook.com/hashtagmor

Hvor jeg ligger ud når der er nye opskrifter, madplaner og andet på bloggen ❤

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kalkun i pebersovs.