Madplan d. 28.01.18.

Madroulade med kylling.

En ny uge er startet, mandag er som altid en fucking killer.. Amen ligemeget hvor tidligt jeg går i seng søndag aften, så er jeg mega træt mandag morgen .. det er som om at kroppen bare kalder “weeeeeekeeeend” og “søøøvn!!” Men sådan er det nok bare at være mor, blogger og fuldtidsansat – vi lever kun en gang, så vi er nødt til at få mest muligt ud af livet.

photogrid_1517257328076

Jeg er så glad for min mulighed for at dele mit liv med jer her på bloggen, jeg elsker alle jeres søde kommentare til min mad, og det gør mig vildt glad at høre når nogle af jer har prøvet mine opskrifter med succes – tak for jer!

Jeg har heldigvis endnu en opskrift at dele med jer – denne gang en super lækker men også mega nem hverdagsret, madroulade med kylling og pikantost.

photogrid_1517257251825

Pikantost kan virkelig gøre enhver ret så meget bedre! Vi spiser jævnligt madroulade herhjemme, i forskellige varianter. I dag stod menuen på den klassiske med kylling og pikantost – du kan med fordel tilsætte bacon også, det gør den bestemt ikke ringere.

Madrouladen serveres straks eller puttes på køl og varmes i ovnen inden servering. Den egner sig super godt til gæstemad, da alt kan laves på forhånd. Rouladen kan også fryses – så du kan roligt lave dobbelt portion.

photogrid_1517257274927

Prøv også madroulade med oksekød, opskriften kan du finde her.

4 personer.
Forberedelsestid: 30 minutter.
Heraf arbejdstid: 15 minutter.

Ingredienser:
“Pandekagen”:
75 gram hvedemel.
50 gram fuldkornsmel.
5 dl skummetmælk.
4 hele æg.
1 smule salt.

Fyld:
1 porre.
1 rød peberfrugt.
300 gram forstegt kylling.
200 gram buko pikantost.

Tilbehør:
1/2 salathovede.
1/2 agurk.
1 lille dåse majs.
1 peberfrugt.
Dressing.

Fremgangsmåde:
1. Rør mel, salt og æg godt sammen.
2. Tilsæt mælken lidt af gangen.
3. Beklæd en bageplade med bagepapir og hæld dejen ud på pladen.
4. Sæt det i ovnen ved 200 grader i ca 20 minutter.
5. Skær grøntsagerne til fyldet og put dem på en pande.
6. Skær kyllingen og put også det på panden.
7. Put pikantosten oveni.
8. Når “pandekagen” er færdig puttes fyldet ovenpå og den rulles sammen.
9. Skær en hurtig salat som tilbehør og server madrouladen.

Velbekommen!

photogrid_1517257356274

Bigmac rouladen er en anden af vores favorit mad roulader herhjemme, opskriften finder du her.

De varmeste blogger hilsner
Michelle Elbæk Jensen.

2 kommentarer

  • Tina

    Vil man mon kunne bruge vand i stedet for mælk? 🙂

    Jeg er lige faldet over din blog – den ser lækker ud, og skal helt sikkert bruges til projekt “nu SKAL vi altså til at lave madplaner!” 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • hashtagmor

      Hej Tina.
      Tusind tak for din besked! Jeg tænker godt at du kan bruge vand i stedet for mælk ja – evt smid en spiseskefuld mel i mere 🙂 ..
      God fornøjelse med madplanerne – det er mega skønt ikke at skulle tænke over indkøb og “hvad skal vi spise” i løbet af ugen 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan d. 28.01.18.