Græsk pita med tzatziki.

Lun frokost Croissant.

Jeg har tidligere delt en opskrift på croissanter med kinder surprice med jer her på bloggen – der fik jeg flere spørgsmål om andet fyld, så det skal i selvfølgelig ikke snydes for! Jeg har i dag lavet croissanter med kylling, ost og pesto – de blev en stor succes!

photogrid_1517046675586

Blev du nysgerrig på croissanterne med kinder surprice, er opskriften her. 

Jeg har stadig til gode at lave croissanter fra bunden – og det er klart et projekt jeg kaster mig ud i, en dag, men for nu må varianten med købedej være ok, det smager nemlig også super godt, og så er det nemt for børnene at være med.

photogrid_1517046599764

Derfor, nu til opskriften på sprøde, luftige croissanter med det dejligste fyld.

Mængde: 6 styks.
Forberedelsestid: 20 minutter.
Heraf arbejdstid: 5 minutter.

Ingredienser:
1 rulle danerolles croissantdej.
1 mozerella ostekugle.
75 gram forstegt kylling.
6 tsk pesto.
Lidt mælk til pensling.

Fremgangsmåde:
1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
2. Åben pakken med crossant dej.
3. Skær de 6 stykker fri.
4. Skær ostekuglen i 6 lige store skiver.
5. Put 1 stykke ost, 1 tsk pesto og 1/6 del af kyllingen i hver.
6. Rul croissanterne sammen.
7. Læg croissanterne på bagepapir, pensel med mælk og sæt dem i ovnen 12-15 minutter.

Croissanterne nydes rygende varme.

photogrid_1517046909017

Velbekommen.

De varmeste blogger hilsner
Michelle Elbæk Jensen

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Græsk pita med tzatziki.