Croissant med kinder surprice.

Baconlasagne.

Jeg har virkelig haft travlt de seneste aftener, vi har spartlet, malet, gjort rent og vasket op, ja egentligt har vi bare haft travlt – så travlt at jeg skylder jer opskrifter for både søndag, mandag og tirsdag! Fuck. Nå men bedre sent end aldrig, som man siger.. Gode ting er vær at vente på, så jeg håber at dagens opskrift falder i god jord! Søndag aften stod den nemlig på baconlasagne, altså en standart hjemmelavet lasagne indpakket i bacon. #whatsnottolike vi var ihvertfald vilde med den gode lasagne, som uundgåeligt får en saltet smag fra det bacon den er svøbt i.

photogrid_1515617533152

Kyllinglasagne er altid et hit, og jeg har en skøn opskrift lige her.

Jeg elsker lasagne og det samme gør familien, men hey – hvem elsker ikke lasagne? Den lækre fyldige tomatsovs, blandet med den skønne fede ostesovs, lag på lag med pastaplader i mellem. Kan man overhovedet få en bedre pastaret? Fuck ja! Indpakket i bacon bliver de fleste ting endnu bedre.. sååå here we go:

Opskriften på hjemmelavet tomatsovs og opbagt ostesovs samlet til en fantastisk symfoni af italiensk kærlighed, får i her – nu i forbedret version.

photogrid_1515617402347

Det er altid en god ide at servere lasagne med en frisk salat – min bestod af rødløg, hjertesalat, agurk og ristet solsikkekerner men kun fantasien sætter grænser.

photogrid_1515617425071

Bloggens mest populære opskrift er også indpakket i bacon, nemlig baconbomben, find den her!

4 personer. (+rester til madpakke)
Tilberedningstid: 1 time og 30 minutter.
Heraf arbejdstid: 30 minutter.

Ingredienser:

500 gram hakket oksekød.
Lasagneplader – gerne fuldkorn.
3 pakker bacon.

Tomatsovs:
1 dåse hakket tomat.
1/2 løg.
2 fed hvidløg.
Salt.
Oregano.
Basilikum.
25 gram smør.

Bechamel ostesovs:
En god skive smør.
2 spsk mel.
2 tsk muskatnød.
150 gram mozerella.
2 spsk rasp.
Mælk (ca 5 dl).

photogrid_1515617374511

Fremgangsmåde:
1. Bring ingredienserne til tomatsovsen i kog. Blendt det til en lind sovs efter 10-15 minutter. Smag til og tilsæt flere krydderier hvis det ønskes.
2. Mens sovsen koger brunes det hakket oksekød i en anden gryde.

photogrid_1515617340283
3. Tænd ovnen på 200 grader og put bacon rundt i kanten og i bunden på et fad (se mit billede længere nede) – gem et par stykker til toppen. Sæt det i ovnen på et stykke bagepapir så du ikke ender med baconfedt i hele ovnen. Baconen skal blot være i ovnen ca 5 minutter – så det i bunden ikke er helt rådt men så det stadig kan foldes.
4. Den færdige tomatsovs puttes ned til oksekødet – lad det simre.
5. Smelt smøret til bechamelsovsen i en gryde – rør melet i. Tilsæt mælk lidt af gangen, pas på det ikke klumper! Når sovsen har den rette konsistens tilsættes muskatnød og ost.
6. Nu er det tid til at samle din lasagne. Tag fadet med bacon fra før, start med kødsovs, så pastaplader, så bechamelsovs, kødsovs, pastaplader, kødsovs bechamelsovs, pastaplader – fortsæt sådan til alt fyldet er væk – det sidste lag skal være kødsovs.
7. Fold dit bacon henover og put dine sidste stykker på toppen.
8. Lad den bage i ovnen ca. 45 minutter til en time – min fik kun 30 minutter, pladerne var helt fine men mit bacon kunne godt ha’ klaret en del mere.

Velbekomme!

photogrid_1515617467948

Saften fra lasagnen kan sagtens hældes fra – den stammer fra baconen og er uundgåelig med den mængde bacon. 

Hvis du gerne vil have en standart lasagne i stedet, er opskriften til at finde her.

De varmeste blogger hilsner
Michelle Elbæk Jensen.

Hvis i har lyst, kan i følge med på min instagram eller bloggens facebookside ved at klikke på ordene og trykke “følg”.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Croissant med kinder surprice.