Kylling i tomatsovs.

Tortilliatærte med skinke.

Endnu en skøn dag er ved at gå på hæld, pigerne og jeg nyder vores ferie i fulde drag – jeg er virkelig glad for alt den tid vi har sammen – 2.5 ugers juleferie er helt tilpas.

photogrid_1515097674210

Pigerne og jeg har i dag bare tumlet rundt herhjemme, haft en legeaftale og under Ellies lur har Agnes og jeg puttet med vores dyner på sofaen ❤ i morgen står dagen på tandlægebesøg, Agnes skal til rutinetjek, og så er det weekend igen! På mandag starter jeg på arbejde igen, jeg glæder mig til at starte på arbejde igen – jeg er SÅ glad for mit nye arbejde, det var virkelig det rigtige at tage springet! Sammentid ville jeg ønske at jeg kunne bruge hvert et minut på hver en time, hver eneste dag med pigerne – men hey, det giver ikke ligefrem smør på brødet.

Til aftensmad har vi fået tortillias på en alternativ måde, og den opskrift vil jeg selvfølgelig gerne dele med jer.

photogrid_1515097499277

Jeg har tidligere delt opskrifterne på tortilliatærte og mexikanske pandekager med jer – begge lækre opskrifter med tortilliapandekager. Du kan finde opskrifterne ved at klikke på navnet.

photogrid_1515097575299

Ingredienser:
6 tortillias.
1 snackpeber.
8 æg (jeg bruger pasteuriseret til denne ret da der er en del væske efter tilberedning og fordi jeg efter mit fotografi fandt ud af at mine æg var over dato).
1/2 pakke grøn buko pikantost.
1 pakke skinkestrimler.
2 tomater.
1 lille dåse majs.
1 porre.
200 gram chedderost.

Fremgangsmåde:
1. Tænd ovnen på 160 grader varmeluft.
2. Skær grøntsagerne i skiver og rens dem godt.
3. Slå æggene ud i en skål, tilsæt pikantosten og rør godt.
4. Skær chedderosten ud i aflange skiver.
5. Find en rund form, beklæd den med bagepapir.
6. Læg en tortillia ned i bunden af formen og drys de hakket grøntsager, skinke og majs henover. Hæld en smule af æggeblandingen på.
7. Læg en ny tortillia på, flere hakket grøntsager og majs, læg chedderost på.
8. Fortsæt skiftevis som punkt 6 og 7, og afslut med den sidste tortillia. 8. Skær den sidste chedderost i små stykker og put dem på toppen.
9. Tortilliatærten bages i ovnen ca 45 minutter.

photogrid_1515097645621

Velbekommen.

De varmeste blogger hilsner
Michelle Elbæk Jensen.

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kylling i tomatsovs.