Tooooast - upgradet...

Madplan 31.12.17.

I dag er årets sidste dag – i de fleste husstande står aften på hygge, fest, kransekage og andre lækkerier. Jeg har endnu engang skrevet en madplan til jer – og jeg håber virkelig at i får en fantastisk aften og kommer godt og sikkert ind i det nye år.

photogrid_1514666857755

Søndag: nytårsaften – ingen madplan.
De fleste har allerede planlagt menuen til årets sidste dag – så at skrive en ret på madplanen giver ikke ret meget mening.

Vi skal selv fejre nytåret med noget familie og menuen står på følgende:

Forret: rejecocktail.
Hovedret: bøffer/kylling, flødekartofler og tilbehør.
Dessert: belgiske vafler.

Mandag: indbagt pizza med ost og hvidløg.
D. 1 januar er vist en typisk tømmermandsdag – ikke at jeg kender ret meget til tømmermænd, men jeg ved at maden d. 1 januar bare skal være nem, saltet og fedtet!

indbagt-pizza-med-hvidloeg-og-ost3-2-1

Opskriften kan i finde ved at klikke på navnet.

Husk at du også kan følge med på min facebookside: hashtagmor.

Tirsdag: One pot pasta – kylling.
Jul og nytår falder i år således at vi kun har en enkelt fridag efter nytåret .. Eller for de flestes vedkommende er det sådan ihvertfald – jeg har fri hele ugen. Men nem mad er altid at anbefale første dag efter juleferien.

one-pot-pasta-kylling3-2

Opskriften kan i finde ved at klikke på navnet.

Onsdag: Lasagne suppe.
Suppe er super skønt her om vinteren, og hvis suppen smager af lasagne er det bare endnu bedre. Suppen serveres med en tomatsalat.

lasagne-suppe0-1

Opskriften kan i finde ved at klikke på navnet.

Torsdag: Gratineret tacos.
Tacos er en perfekt torsdagsret, det er virkelig nemt og hurtigt. Fra tilberedningen påbegyndes til maden står på bordet går ca 20 minutter.

gratineret-tacos1-2

Opskriften kan i finde ved at klikke på navnet.

Fredag: Kyllingrulle med gratineret grøntsager.
Kyllingrulle er virkelig nemt og lækkert – en simpel ret med hakket kyllingekød. Hakket kylling er mageret og derfor anbefalelsesværdigt til de fleste retter hvis man vil spare på fedt fra kødet.

photogrid_1514034069345-680x680

Opskriften kan i finde ved at klikke på navnet.

Lørdag: Rester.
Der er heldigvis rigeligt til 2 dage i ovenstående opskrift i vores husstand – så lørdagsmenuen står på rester.

Som altid er min indkøbsliste delt op så det er nemmest muligt for jer at købe ind, tjek altid jeres lager inden da nogle af krydderierne eksempelvis er på lager:

Kolonial:
Olie.
150 gram fuldkornsmel.
150 gram durummel.
300 (+/-) gram hvedemel.
Tomatsovs (evt. hjemmelavet)
2 dåser hakket tomat.
500 gram pasta.
3 boullionterning.
1 liter moneysovs.
2 dåser tomatpure.
2 spsk pesto.
1 pose tacomix.
1 pakke tacoskaller med 10 stk.
1 dåse majs.
1/2 pose gougamolemix.

Krydderier:
Salt.
Peber.
Oregano.
Timian.
Basilikum.
Paprika.
Knust spidskommen.
Løgpulver.

Mejeri/køl:
1 pakke gær.
5 dl mælk.
2 æg.
250 gram mozerellaost.
1 milda creamfini.
4 mozzerella ostekugle.
150 gram chedderost.
2.5 dl creamfresie.

Frugt/grøntsager:
1 håndfuld persille.
4 fed hvidløg.
3 rødløg.
400 gram valgfri grøntsager.
1 rød peberfrugt.
4 tomater.
1 porre.
1 + 1/3 broccoli.
1/2 blomkål.
5 store gulerødder.
1/2 agurk.
2 advokadoer.

Kød:
1300 gram hakket kylling.
1 pakke parmaskinke.
1000 gram hakket oksekød.

Afslutningsvis; af hele hjertet, tusind tak for et skønt år – mit første år som blogger! Tak fordi i har taget så godt imod mig, tak fordi i følger med, kommentere og deler mine indlæg. Tak fordi i er nogle helt fantastiske læsere! Jeg håber at 2018 byder på endnu flere fantastiske oplevelser både for jer og mig! ❤

De varmeste blogger hilsner
Michelle Elbæk Jensen.

Følg gerne med på min instagram hvor der løbende kommer inspiration, og billeder fra vores dagligdag: Michelleejensen. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tooooast - upgradet...