Madplan 24.12.17.

Tooooast – upgradet…

I dag står dagen på ren afslapning! Pigerne er blev afleveret hos farmor ved 10 tiden, så vi nyder lidt alenetid på sofaen med serier, det er tiltrængt! Jeg kan ikke engang huske hvornår vi sidst var alene sammen? Altså udover til lur/efter putning.

photogrid_1514379268463

Vi har haft en fantastisk jul og nogle skønne dage i den forbindelse – jeg synes virkelig at det har været skønt med alt den tid til bare at hygge os og være sammen med familien! DET elsker jeg – men engang i mellem er det vigtigt at huske sig selv og hinanden, det glemmer jeg tit i hverdagen!

photogrid_1514110788170photogrid_1514111347026photogrid_1514111313132

Tilbage til i dag .. efter et par timer på sofaen skulle der selvfølgelig noget frokost til, så det blev toast. Manden fik sig dog en overraskelse da hans toast blev serveret – i stedet for skinke og ost, eller pålægschokolade som en del putter i, var mandens ene toast fyldt af smeltet kinder chokolade!

photogrid_1514379309751

Det er helt klart en anbefaling der skal vidergives – for det smagte super godt!

Ha’ en fantastisk onsdag, og en fantastisk ferie, hvis i har det ❤

Hvis i elsker kinder, som min mand – så prøv denne opskrift på oreo-edderkopper med kinder surprice 😘

De varmeste blogger hilsner

Michelle Elbæk Jensen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan 24.12.17.