Mexicanske pandekager.

Kyllingrulle med gratineret grøntsager.

Fredagsmenuen stod på noget så simpelt som kyllingerulle – en simpel ret med hakket kyllingekød. Hakket kylling er mageret og derfor anbefalelsesværdigt til de fleste retter hvis man vil spare på fedtet.

Prøv også kylling boller i karry – hvis du vil forsøge en lettere version af en klassisk dansk ret.

Jeg havde bedt Jesper købe broccoli og porre på vej hjem – meeen det havde de åbenbart ikke i spar …. Så retten blev uden – i får dog opskriften med, sådan smager det nemlig bedst!

photogrid_1514033904482

4 personer (2 voksne og 2 børn) i 2 dage.

800 gram hakket kylling.
Salt, peber og oregano.
2 mozzerella ostekugle.
1 rød peberfrugt.
2 tomater.
1 pakke parmaskinke.
1 porre. (+)
1 broccoli. (+)
1/2 blomkål. (+)
5 store gulerødder. (+)
1 boullionterning.
1 liter moneysovs.

photogrid_1514034010247

Fremgangsmåde.
1. Tænd ovnen på 180 grader.
2. Skær alle grøntsager med (+) foran i små stykker og kog dem i en gryde med vand og en boullionterning.
3. Kyllingen trykkes ud på et stykke bagepapir til en firkant.
4. Der drysses med salt, peber og oregano.
5. Mozzerellaosten, tomaterne og peberfrugten skæres i små firkanter.
6. Fyldet ligges i midten. Det rulles sammen og ligges i et ovnfast fad.
7. Parmaskinke fordeles ovenpå.
8. Sæt kødet i ovnen mens du putter de møre grøntsager i et ovnfast fad uden vandet. Hænd moneysovs på toppen og sæt det i ovnen sammen med kødet.
9. Efter ca 45 minutter er kødet gennemstegt og retten er klar til servering.

photogrid_1514034069345

Velbekommen!

De varmeste blogger hilsner
Michelle Elbæk Jensen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mexicanske pandekager.