Forældre er fulde af løgn...

Mexicanske pandekager.

Jeg elsker elsker mexicansk mad! Det smager fantastisk og det er vildt nemt at tilberede.

photogrid_1513859388763

En af de nemmeste men også bedste retter er mexicanske pandekager med oksekød. Min opskrift er super simpel og lækker. Pigerne fik rejer i stedet for oksekød, ingen af dem er fans af oksekød nemlig..

photogrid_1513859447715

photogrid_1513859421513

4 personer.
Tilberedningstid: 20 minutter
Heraf arbejdstid: 20 minutter.

Ingredienser:
400 gram oksekød.
1 pose tortillas.
1 pose mexikansk krydderi (tacospice).
1 peberfrugt.
1 rødløg.
Chedderost efter smag.
Salat.
Agurk.
Majs.
Creamfresie.

Kunne du tænke dig noget andet fyld? Så er pulled chicken et udemærket bud! Læs her hvordan.

Fremgangsmåde:
1. Steg køddet. Tænd ovnen på 180 grader.
2. Skær peberfrugt og rødløg i “skiver”.
3. Når køddet er gennemstegt putter du krydderi, rødløg og peberfrugt i.
4. Lad kødet stege en smule mere mens du finder et indfast fad.
5. Tag en pandekage, put kød i, drys lidt ost, fold pandekagen sammen og læg den i et fad.
6. Når alle pandekagerne er lavet drysset du ost ovenpå.
7. Pandekagerne skal i ovnen i ca 5 minutter til osten er smeltet.
8. Mens du venter skal salaten og agurkerne skæres ud.
9. Pandekagerne serveres med majs, agurk, salat og creamfresie.

Savner du mere inspiration til mexicansk mad? Så prøv denne tortilliatærte!

De varmeste blogger hilsner
Michelle Elbæk Jensen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forældre er fulde af løgn...